phishing

Son Dakika : Gazlıgöl’de bulunan otellere jandarma baskın yaptı

Son Dakika : Gazlıgöl’de bulunan otellere jandarma baskın yaptı

Son Dakika : Gazlıgöl’de bulunan otellere jandarma baskın yaptı
14 Mart 2018 - 19:06 - Güncelleme: 14 Mart 2018 - 20:35

 

 

Afyonkarahisar’ın İhsaniye İlçesine bağlı Gazlıgöl ve Yaylabağı Beldelerinde Otel, motel, pansiyon, apart ve villalara jandarma ekipleri tarafından baskın yapıldı.

Yapılan baskınlarda toplam 6 işyerine çeşitli suçlardan toplam 20.762 Lira idari para cezası yazıldı.

Afyonkarahisar’ın İhsaniye İlçesine bağlı Gazlıgöl ve Yaylabağı Beldelerinde Otel, motel, pansiyon, apart ve villalara jandarma ekipleri tarafından yapılan baskına maliye, SGK, Sağlık, Gıda tarım il müdürlüğü ekipleri de katıldı.

Yapılan baskınlarda, iki işletmeye kimlik bildirme kanununa muhalefetten ceza yazılırken, iki işletmeye vergi kanunlarına muhalefetten ceza yazıldı. Bir işletmeye tütün kanununa muhalefetten ceza yazılırken bir işletmeye de kaçak işçi çalıştırmaktan dolayı idari para cezası yazıldı.

Konuya ilişkin olarak Landarma Alay komutanlığından yapılan açıklama şöyle ;”İhsaniye ilçesi Gazlıgöl ve Yaylabağı beldelerinde bulunan günü birlik konaklama tesislerinde, kamu düzen ve huzurunun devamı, genel emniyet ve asayiş hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi, muhtemel terör, asayiş ve kaçakçılık olaylarının önlenmesi, genel sağlık ve genel ahlakın korunması, suç işleme niyetindeki şahısların caydırılması ve aranan şahısların yakalanması maksadıyla 10 Mart 2018 günü 14.00-18.00 saatleri arasında yapılan kontrollerde; (2) işletmeye 1774 Sayılı Kanuna Muhalefetten (11.884) TL, (2) işletmeye Vergi Usul Kanununa Muhalefetten (3.120) TL, (1) işletmeye 4207 Sayılı Kanuna Muhalefetten (1.700) TL, (1) işletmeye SGK kaydı bulunmayan işçi çalıştırmaktan (4.058) TL olmak üzere (6) işletmeye toplam (20.762) TL idari para cezası uygulanmıştır.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum