phishing

Son Dakika FETÖ'den yargılanan Türk'ün taleplerine mahkemeden şok karar

Son Dakika FETÖ'den yargılanan Türk'ün taleplerine mahkemeden şok karar

Son Dakika FETÖ'den yargılanan Türk'ün taleplerine mahkemeden şok karar
17 Ağustos 2017 - 10:34 - Güncelleme: 17 Ağustos 2017 - 10:48

Son Dakika FETÖ'nün sendikasına üye öğretmenin duruşmadaki talebi pes dedirtti

Afyonkarahisar'da, FETÖ'ye yönelik soruşturmalar kapsamında açılan 11 ayrı davada 10'u tutuklu 11 aanık hakim karşısına çıktı.

Afyonkarahisar 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada yargılanan tutuklu sanık ihraç edilmiş öğretmen Mehmet Türk'ün yargılanmasına devam edildi.

Örgütün gizli haberşelme programı Bylock kullandığı,çocuklarını örgütün okullarına göndermesi,örgütün finansal yağı olan bank asya'ya hesabı bulunması ve örgütün sendikası olan Aktif-Sen üyeliği bulunması suçlamalarına cevap veren Türk hakkındaki suçlamaları reddederek tahliyesini talep etti.

Daha önce görülen davada Türk davanın genişletilmesi ve bazı isimlerin tanık olarak dinlenmesini talep etmişti.Geçtiğimiz ylarda yapılan Adem Erday isimli sanığın yargılanmasında da ismi geçen Mehmet Türk'ün Dinar'da öğretmen iken örgütsel faaliyetler katıldığı da iddia edilmişti.

Adem Erday’ın davasında tanıklık yapan Mehmet Altıntaş, 2015 yılında Körfez Dersanesi’nin üst katında Milli Eğitime bağlı çalışan öğretmenlerin katıldığı toplantıyı  Mehmet Türk’ün düzenlediğini iddia etmişti. 

Mehmte Türk'ün duruşması ileri bir tarihte görülecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum