phishing

Son Dakika : Eski polis memuru telefonunda çıkan bylockla ilgili çelişkili ifadeler verdi

Son Dakika : Eski polis memuru telefonunda çıkan bylockla ilgili çelişkili ifadeler verdi

Son Dakika : Eski polis memuru telefonunda çıkan bylockla ilgili çelişkili ifadeler verdi
22 Şubat 2018 - 10:38

Afyonkarahisar 2.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davalarda FETÖ’ye üye olmak sohbet toplantılarına katılmak ve örgüte ait şifreli ve gizli kriptolu haberleşme programını kullanmak suçlamasıyla hakkında dava açılan eski polis memuru Dursun Akayar’ın yargılamasına devam edildi.

Duruşma sırasında telefonunda çıkan bylock ile ilgili olarak çelişkili ifadeler verdiğinin farkına varan mahkeme başkanı ve cumhuriyet savcısı sorduğu sorularla Akyar’ın doğruları konuşmadığı kanaatine vardı.

Kendisine yöneltilen suçlamalrı kabul etmeyen Akyar telefonuna bylock programının da nasıl indiğini bilmediğini söyledi.Akyarın bylock programına bir süre ıspartadan girdiğinin tespit edildiğinin bilinmesi üzerine kendisine mahkeme başkanı tarafından ıspartada bulunup bulunmadığ yada bir yakınının bulunp bulunmadığı soruldu.Akyarın hayır cevabı üzerine de cumhuriyet savcısı kızının ıspartada bulunup bulunmadığını sordu.soru üzerine kızının ispartada bulunduğunu ve dershaneye gittiğini söyleyen akyara mahkeme başkanı biraz önce yok demiştin şimdi kızım gitti var diyorsun deyince de akyar başkanın bu sorusuna cevap veremedi.

Ayrıca sohbet toplantılarına katılmadığını ifade eden Akayarı Duruşmada tanık olarak dinlenen şahıs yalanladı.Kod adı Orhan olan Eyüp akbabanın yaptığı büyük ev toplantılarına katıldığını ve kendisini orada gördüğünü ifade etti.

Mahkeme heyeti yaşananlardan sonra Musa Akyarın kzız fadime akyar ile ilgili araştırma yapılması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum