phishing

Son Dakika : Eski Başhekim Dr. Mehmet Bulut FETÖ’den Hakim karşısına çıktı

Son Dakika : Eski Başhekim Dr. Mehmet Bulut FETÖ’den Hakim karşısına çıktı

Son Dakika : Eski Başhekim Dr. Mehmet Bulut FETÖ’den Hakim karşısına çıktı
15 Mart 2018 - 00:03

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi eski Başhekimlerinden olan Dr. Mehmet Bulut’un Afyonkarahisar 2.Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki yargılamasına başlandı.

Afyonkarahisar 2.Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan Mehmet Bulut FETÖ üyeliği ve diğer bildikleri konusunda ifade verdi.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi eski Başhekimlerinden olan Dr. Mehmet Bulut FETÖ yargılamaları kapsamında dün hakim karşısına çıktı.

FETÖ’ye üye olmak suçlamasıyla tutuksuz olarak yargılanan Afyonkarahisar Devlet Hastanesi doktorlarından olan Mehmet Bulut savunmasını yaptı. Afyonkarahisar’a 2002 yılında tayin olduğunu 2003 yılından itibaren sohbet toplantılarına gitmeye başladığını söyleyen Dr. Bulut, “Bizim sohbet hocamız Zeki Kızılgöl’dü. En son ben ayrılırken Osman Uysaldı. Ben 17-25 Aralık olaylarından sonra Osman Uysal’a ne olduğunu sordum. Kendisi ise bana, “Ergenekoncular ile hükümet bizi yok etmeye çalışıyor. Biz yok olacağımıza onlar yok olsun’ dedi. Bende bunun üzerine tepki koydum ve bunlardan ayrıldım” dedi.

AK Parti üyesi oldum

Örgüt ile 1 Ocak 2014’ten sonra savaşa başladığını dile getiren Bulut, “Ben sosyal medya hesabımdan bunları karalamaya başladım. Bundan sonra örgüt beni karalamaya başladı. Bende durumu Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a anlattım. Kendisi beni partiye davet ederek bunu herkese anlatmamı istedi. Bende gittim partiye bunları anlattım ve AK Parti üyesi oldum” dedi.

17-25 Aralık olaylarından sonra örgütten tamamen koptuğunu söyleyen Bulut 26 Mart tarihinde yeniden hakim karşısına çıkacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum