phishing

Son Dakika…..Emirdağlı 3 çocuk annesi 48 yaşındaki kadın Corona'dan hayatını kaybetti

Son Dakika…..Emirdağlı 3 çocuk annesi 48 yaşındaki kadın Corona'dan hayatını kaybetti

Son Dakika…..Emirdağlı 3 çocuk annesi 48 yaşındaki kadın Corona'dan hayatını kaybetti
26 Mart 2020 - 17:40 - Güncelleme: 26 Mart 2020 - 17:55

 
3 çocuk annesi 48 yaşındaki Türk kadın koronadan hayatını kaybetti.Fransa’da 48 yaşında 3 çocuk annesi Türk kadın, yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
Fransa’da koronavirüs can almaya devam ediyor. Gurbetçiler arasında Avrupa’da en çok ölümün yaşandığı Fransa’da yeni bir vefat haberi eklendi.
Fransa’nın Saint Etienne şehrinde yaşayan Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesine bağlı Davulga Kasabası'ndan  48 yaşındaki 3 çocuk annesi kadın(ismi bizde mahfuz), yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Talihsiz kadının yakalandığı virüs nedeniyle 10 gündür hastanede tedavi gördüğü bildirildi. Böylece Fransa’da Türk vatandaşları arasında koronavirüs nedeniyle en genç vefat olarak da kayıtlara geçti.

FRANSIZ MAKAMLARINDAN RESMİ İZİN ALININCA TÜRKİYEYE GÖTÜRÜLECEKTİR

UKBA Derneği’nden Ahmet Yavuz da sosyal medya hesabından hayatını Kaybeden Hemşehrimiz Emirdağ Davulga kasabasından 3 çocuk annesi kadın için şu ifadeleri paylaştı ;”Değerli kardeşlerim. Malum virüs nedeniyle bölgemizden ilk vefat eden üyemiz; St Etienne şubemizden "C.A" hanım kardeşimiz olmuştur. Cenazesi Fransa resmi makamlarından gerekli izin alındıktan sonra UKBA derneğimiz tarafından Türkiye'mize götürülecektir. Rabbim Rahmet eylesin. Selam ve dua ile.”

Şeker hastalığı da bulunduğu öğrenilen talihsiz kadının cenazesinin Türkiye’ye gönderileceği öğrenildi.
 
En çok ölüm Fransa’da
 
Öte yandan Avrupa’da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Türkler arasından ölüm oranının en yüksek Fransa’da olduğu ortaya çıktı. Fransa’da hayatını kaybeden Türk vatandaşlarının sayısı 14’e yükseldi.
 
Fransa’da koronavirüsten ölenlerin sayısı son 24 saatte 240 artarak 1100’e yükselmişti.
 
(www.postgazetesi.ch)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum