phishing

Son Dakika Dinar halkı geceyi uyumadan geçirdi

Son Dakika Dinar halkı geceyi uyumadan geçirdi

 Son Dakika Dinar halkı geceyi uyumadan geçirdi
24 Temmuz 2017 - 12:35

 

Dinar halkı geceyi

uyumadan geçirdi

 

 

Dinar, Cumartesiyi pazara bağlayan geceyi ayakta geçirdi. Hırsızlık amacıyla bir eve giren 20 yaşlarındaki bir gencin peşine önce Santral Mahallesi halkı, kadın bir sürücüden telefonunu istediği için Pazar mahallesi sakinleri, elinde bıçakla girdiği düğün salonunda ise düğün sahipleri düştü. Dinar halkı geceyi uyumadan geçirdi ancak, buna neden olan kişi yakalanamadı

 

KURTULUŞ-Afyonkarahisar’ın büyük ilçelerinden Dinar, cumartesiyi pazara bağlayan geceyi ayakta geçirdi. Gece yarısına doğru hırsızlık yaptığı ileri sürülen yirmili yaşlardaki genç bir adamın peşine düşen ilçe halkı, sabaha kadar uyumadı. Dinar Umut gazetesinden İsmail Yılmaz’ın haberine göre, 22 Temmuz Cumartesi günü, saat 23.00 sularında, Santral Mahallesi’nde oturan Zennure Y. isimli kadının evine hırsız girdi. Evden bin lira çalındığını fark eden ev halkı, Santral Caddesinde hırsız olduğu düşünülen, üzerinde sadece atlet olan 20 yaşlarında, yaklaşık 1.80 boyunda, siyah saçlı, koyu esmer tenli bir genci kovalamaya başladı. Hızla kaçan gencin peşine mahalle halkı da düştü ve büyük kovalamacanın ilk fitili ateşlenmiş oldu.

KADIN SÜRÜCÜDEN TELEFON İSTEDİ

Santral Mahallesi’nden komşu Pazar Mahallesine doğru koşmaya başlayan şahıs, izini kaybettirdi. Ancak, bu sefer de Pazar Mahallesi karıştı. 1. Yeni Sokakta aracını evin önüne park etmek isteyen bir kadının aracına yaklaşan ve eşkali Santral Mahallesi halkının tarifine uyan genç bir adam, “Abla telefonunu ver. Polisi arayacağım” dedi. Yanındaki 9 yaşındaki çocuğuyla birlikte ‘esmer vatandaştan’ aşırı derecede korkan kadın, aracının camını hızla kapatarak park ettiği yerden uzaklaştı.

İKİ MAHALLE PEŞİNE DÜŞTÜ

Görgü tanıklarının ifadesine göre, Santral Mahallesi’nde hırsız diye kovalanan ve bir kadının telefonunu istediği ileri sürülen genç, Pazar Mahallesindeki çocuk parkında bir süre oturdu.

Sürücü kadını bir genci korkuttuğunu öğrenen Pazar Mahallesi halkı, yaptıkları araştırmada, tarife uyan genci parkta otururken görünce peşine takıldı.

Genç Pazar Mahallesinden hızla Dinar Belediye hizmet yönüne koşmaya başlayan gencin peşine önce iki mahalle halkı, arkasından tüm Dinar düştü. Santral Mahallesi halkının ‘hırsız’, Pazar Mahallesi sakinlerinin ise ‘tacizci’ diye kovaladıkları genç, izini bu sefer de kaybetti.

DÜĞÜN SALONUNA DA MI GİRDİ?

Öte yandan, tüm ilçe halkı tarafından kovalanan kişiye benzer bir gencin, elinde bıçakla Belediye Kültür Merkezi Düğün Salonuna girdiği, salonda bulunanların büyük bir korku ve şok yaşadığı öğrenildi. Buradan da kovalanan genç, kaçarak izini yine kaybettirdi. Dinar’a uykusuz bir gece geçiren kişi veya kişilerin kim oldukları henüz belirlenebilmiş değil. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum