phishing

Son Dakika….Denizli’de adam öldüren Katil zanlısı Afyonkarahisar’da yakalandı

Son Dakika….Denizli’de adam öldüren Katil zanlısı Afyonkarahisar’da yakalandı

Son Dakika….Denizli’de adam öldüren Katil zanlısı Afyonkarahisar’da yakalandı
01 Ocak 2020 - 15:25

 
Denizli’nin ÇivriI ilçesine bağlı Çıtak Beldesinde bir kişinin başından vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili olarak aranan şahıs jandarma ekiplerinin başarılı çalışması neticesinde Afyonkarahisar’da yakalandı.
Denizli’nin ÇivriI ilçesine bağlı Çıtak Beldesinde bir kişinin başından vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili olarak aranan şüpheli AÇ. Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde jandarma operasyonuyla yakalandı.
Denizli’nin ÇivriI ilçesine bağlı Çıtak Beldesinde F.K.A. isimli şahsın av tüfeği ile baş bölgesinden vurulmak suretiyle öldürülmesi olayı ile ilgili olarak, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ve Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte yapılan koordineli çalışmalar neticesinde şüpheli A.Ç.' nin maktülün babasına ait 03 ABC . . . . plakalı araçla birlikte kaçtığı tespit edildi.
Olay sonrası şüphelinin maktülün babasına ait 03 ABC . . . .plakalı araç Afyonkarahisar ili Sandıklı ilçesi Ece Mahallesi Firuze Sokak girişinde terk edilmiş olarak bulunmasının ardından araştırma yapan jandarma ekipleri şüpheli AÇ. çalmış olduğu 03 ABC…. plakalı aracın yanına gelerek kaçmaya çalıştığı esnada yakalanarak gözaltına alındı.
Katil zanlısının tamamlanan işlemlerin ardından Denizli Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim ediliği ve işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum