phishing

Son Dakika Cumhurbaşkanına suikast timindeki firari yüzbaşı Afyon'da aranıyor

Son Dakika Cumhurbaşkanına suikast timindeki firari yüzbaşı Afyon'da aranıyor

Son Dakika Cumhurbaşkanına suikast timindeki firari yüzbaşı Afyon'da aranıyor
13 Haziran 2017 - 13:16

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast düzenlemek için Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı gerçekleştiren 37 kişilik timde yer alan,Kalkışma sonrası kaçan ve hakkında kırmızı bülten çıkartılan cuntacı askerlerden tek firari eski yüzbaşı Burkay Karatepe'nin yakalanması için olayın hemen ardından Muğla Emniyet Müdürlüğü tarafından özel ekipler oluşturuldu.

Muğla Emniyet müdürlüğünde oluşturulan Ekipler, Karatepe'nin, 17 Temmuz sabahı Marmaris'ten kaçarak İzmir'e gittiğini, ardından bir yakınının yardımıyla Eskişehir'e götürüldüğünü tespit etti.

Cuntacı askerlerden tek firari eski yüzbaşı Burkay Karatepe'nin Kütahya-Afyonkarahisar istikametine çıkış yaptığını belirleyen ekipler, çalışmalarını bu Kütahya-Afyonkarahisar'da  yoğunlaştırdı. Bölgedeki MOBESE ve güvenlik kameraları kayıtları incelemeye alındı.

Muğla Emniyeti Ekipleri, arama çalışmalarını Kütahya-Afyon-Eskişehir güzergahlarındaki kent merkezleri ile kırsalda yürütüyor.

Kartepe'nin yurtdışında da birçok stratejik ve karışık bölgelerde görev yaptığı için saklanma ve gizlenmeyi iyi bildiğini ifade ediyorlar.Ayrıca Kartepenin de aralarında bulunduğu 47 sanıklı davanın muğla 2. ağır ceza mahkemesindeki duruşmaları Kartepenin yakalanması çalışmaları tamamlanana kadar ara verilmesine karar verilmişti.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum