phishing

Son Dakika……Çobanlar’daki Coronavirüsten değil kanserden hayatını kaybetmiş

Son Dakika……Çobanlar’daki Coronavirüsten değil kanserden hayatını kaybetmiş

Son Dakika……Çobanlar’daki Coronavirüsten değil kanserden hayatını kaybetmiş
01 Nisan 2020 - 22:07

 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bu akşam il il Coronavirüs sayıları açıklamasında Afyonkarahisar'da Covid-19 tanısıyla ölüm olmadığını yayında gösterdiği harita üzerinden gösterdi.
Bugün, Çobanlar ilçesinde hayatını kaybeden vatandaşın ölüm sebebinin Covid-19 olduğu iddia edilmişti.Ancak Kurtuluş haberin sahada yaptığı araştırmalardan hayatını kaybeden vatandaşın uzun zamandır hastanede kanser tedavisi gördüğü ve hastaneden yeni taburcu edildiği defin işlemlerinin de genelge kapsamında tedbir mahiyetinde özel kıyafetlerle yapıldığı öğrenildi.
 
Afyonkarahisar’ın Çobanlar İlçesinde, korona virüsten ilk ölüm gerçekleşti haberi ile ilgili olarak, Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş bir haber sitesine açıklama yaptı.
Başkan Altuntaş ölen vatandaşımızın korona ile ilgisi yok
Afyonkarahisar’ın Çobanlar İlçesinde, korona virüsten ilk ölüm gerçekleşti haberi ile ilgili olarak, Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş bir açıklama yaptı.
(Afyontime.com) isimli haber sitesine konuyu değerlendiren Başkan Altuntaş, şu ifadelere yer verdi.
“Öncelikle ülkemizin içerisinde bulunduğu bu durumdan rabbim tez zamanda bizleri kurtarsın diyorum, bizim burada vatandaşımız olan, ve hastanede hayatını kaybeden vatandaşımız normal şartlarda kanser tedavisi görüyordu. Olayın Covid 19 ile kesinlikle bir ilgisi bulunmamaktadır. Ve bu hastamız şubat ayından bu zamana kadar tedavi gördüğü hastanede kanser evresinin son haddine kadar gelip ve bu süreci tamamladıktan sonra hayatını kaybetmiştir.
Ölüm nedeni tamamıyla kanser rahatsızlığına dayalı olarak gerçekleşmiştir. Bu konuyla ilgili hayatını kaybeden vatandaşımızın ölüm nedeni ile ilgili tüm evraklarda elimizde mevcuttur. Bu arada hayatını kaybeden vatandaşımızın temasta bulunduğu, ailesi de kendisini evde karantina altına alarak, izole etmiştir. Ben bu anlamda hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum.
Bazı mecralarda bu konu ile ilgili yer alan haberler kesinlikle asılsızdır, bizlerde diğer ilçelerde alınan tüm önlemlerimizi aldık, durum kontrolümüz altında, burada öyle denildiği gibi karantina falan da yok. Bizler de üzerimize düşen görevi bu noktada  yönetim olarak yapıyoruz, diğer taraftan da vatandaşlarımız sağ olsunlar, kurallara riayet ediyorlar ve yerine getiriyorlar. “ dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum