phishing

Son Dakika….Çobanlar'da hayatını kaybeden gencin Çobanlar siyasetinin tanınmış isimlerinin torunu olduğu ortaya çıktı

Son Dakika….Çobanlar'da hayatını kaybeden gencin Çobanlar siyasetinin tanınmış isimlerinin torunu olduğu ortaya çıktı

Son Dakika….Çobanlar'da hayatını kaybeden gencin Çobanlar siyasetinin tanınmış isimlerinin torunu olduğu ortaya çıktı
25 Mayıs 2020 - 15:11 - Güncelleme: 25 Mayıs 2020 - 15:50


 
Afyonkarahisar'da bir çiftlikte alkol alan bir gencin silahını ateşlemesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişide yaralandı.Olayda hayatını kaybeden H.İ.D.’nin Çobanlar siyasetinde bilinen isimlerin akrabası ve torunu olduğu öğrenildi.

Olay Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Çobanlar’ın Bucak mahallesinde akraba olan 3 kişi kendilerine ait çiftlikte alkolün de verdiği etkiyle silahla ateş etmeye başladı.

Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde, akraba 3 gencin eğlencesi sırasında M.A.U.'nun tabancayla rastgele ateş açması sonucu mermilerin hedefi olan H.İ.D yaşamını yitirdi, M.Ç. yaralandı.
Çobanlar ilçesine bağlı Bucak Mahallesi'nde akraba olan 3 genç, ailelerine ait çiftlikte dün gece iddiaya göre, alkol almaya başladı. Bir süre sonra M.A.U., yanında taşıdığı tabancayla henüz bilinmeyen nedenle rastgele ateş açtı. Tabancadan çıkan mermiler, H.İ.D. ve M.Ç.'ye isabet etti.

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BEYTULLAH CİHAN VE ESKİ BAŞKAN DEĞİRMEN’İN TORUNU
Olayda hayatını kaybeden H.İ.D’nin Çobanlar Eski Belediye Başkanı Sefa Değirmen’in amcasının Oğlu Ahmet Değirmen ile CHP Çobanlar Belediye Başkan Adayı ve CHP Çobanlar İlçe Başkanı Beytullah Cihan’ın torunu olduğu öğrenildi.

BİRİNCİ DERECEDE AKRABALRIN DIŞINDA CENAZEYE KATILIM YASAK
Çobanlar Eski Belediye Başkanı Sefa Değirmen sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ;”Yasak dinlemeyen sarhoş magandanın ateşlediği silah sonucu misafir geldiği sera bahçemizde amca oğlumun Sarı Ahmet ve Teyze Oğlum Beytullah Cihan torunumuzun kafasına isabet eden mermi sonucu 16 yaşında lavanta bahçemin sarı gülü solmuştur. Duanızı ve sabrınızı beklerim.” Dedi. Değirmen ayrıca ;”Lütfen sokağa çıkma yasağı olduğunu unutmayalım. Canazemizin namazına 1 derece akrabaları izinli olanların haricinde katılım yasaktır.” Dedi.

DEDELERİ 1. DERECEDEN BAŞKASININ CENAZEYE KATILMASINI İSTEMEDİ
Hayatını kaybeden H.İ.D.’nin dedeleri tarafından alınan ortak kararı da Çobanlar eski Belediye Başkanı Sefa Değirmen paylaştı.Değirmen,Değirmen ailesinden duyurumuzdur başlığı ile bir paylaşımda bulundu. Değirmen ;” Cenazemiz dolayısı ile ailemizden başkasının katılmamasını rica ederiz.dedesi A.Değirmen. B.Cihan” dedi.
 

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Azizin şoförü halil
    3 yıl önce
    Sahin sefa başkanım başınız sağ olsun allah sabır ve metanet versin vefat eden hjhenine allah rahmet eylesin
  • Mehmet Akman
    3 yıl önce
    Bu mübarek günlerde alkol de nedir