phishing

Son Dakika....Başkan Kayacan Makam odasının tefrişinin parasını kime neden ödetti haberimizin ayrıntıları geldi

Son Dakika....Başkan Kayacan Makam odasının tefrişinin parasını kime neden ödetti haberimizin ayrıntıları geldi

Son Dakika....Başkan Kayacan Makam odasının tefrişinin parasını kime neden ödetti haberimizin ayrıntıları geldi
14 Kasım 2018 - 17:29

 

 

Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ile ilgili iddialar bitmek tükenmek bilmiyor. Her geçen gün yeni iddia ve şikayetler almaya devam ediyoruz.

Fatih Kayacan yönetimindeki Bolvadin Belediyesi ile ilgili gün geçmiyor ki usulsüz işlemler yapılmasın yanlış iş ve işlem olmasın. Gün geçmiyor ki şikayet gelmesin.

Bolvadin’de yapılan kaymak festivalinde kullanılmak üzere proje karşılığı Bakanlıktan 110 bin lira civarında para Bolvadin Belediyesi’ne kaynak olarak ayrıldığı iddia edildi. Yapılan proje neticesinde ayrılan paranın nerelere kullanılacağı da belli. Proje kabul edilip kaynak ayrıldıktan sonra organizatör ile anlaşılıyor. Aslında projeyi hazırlayan da organizasyonu yapacak olan isim. Paranın kaynak olarak ayrıldığını ve organizasyona ilişkin faturalar gönderildiğinde organizasyonun ayrılan parası faturalara karşılık ilgili organizasyon firmasına aktarılacak. Buraya kadar hiçbir sorun yok her şey normal ama değil işte…

İş burada başlıyor. Ortaya atılan iddia o ki, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan Projede yer alan işleri yapmak yerine normal bir organizasyon yaparak(daha az masraflı bir organizasyon yaparak) kaymak şenliğine gelen paraya odasının tefrişini yaptırdığı iddia edildi.

Şimdi diyeceksiniz ki odasının tefrişini yaptırmışsa ne olmuş olan her şey ortada yapılan tüm iş ve işlemler yasalara ve projesine uygun değil ama uydurulduğu iddia ediliyor.

Kaymak Şenliğine gelecek olan “sanatçılara bu kadar parayı vermem” dediği iddia edilen Kayacan’ın Bu paranın belli bir kısmıyla odasının tepeden tırnağa tefrişini yaptırdığı iddia edildi.

Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ın odasının  tefrişi Afyonkarahisar’dan Ersöz Mefruşat isimli firmanın yaptığı ve bu iş karşılığında Organizatörden 68 bin lira para aldığı iddia edildi.

Bunun dışında Başkan Kayacan’ın yaptığı organizasyonları parasını bazılarında ödemediği bazılarını ise geç ödediği iddia edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum