phishing

Son Dakika...Afyonkarahisar'da koyunları çalanlar yakalandı

Son Dakika...Afyonkarahisar'da koyunları çalanlar yakalandı

Son Dakika...Afyonkarahisar'da koyunları çalanlar yakalandı
12 Mayıs 2018 - 12:59


Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine bağlı alçatı köyünde meydana gelen küçükbaş hayvan hırsızlığı ile ilgili olarak iki kişi tutuklandı.

Afyonkarahisar jandarma alay komutanlığına bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar neticesinde Afyonkarahisar'ın Dinar ileçesine bağlı Alçatı köyünde meydana gelen küçükbaş hayvan hırsızlığı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda çalınan 54 adet küçükbaş hayvanı çalan hırsızlar yakalandı.

Olay bölgesinde takibe alınan şüpheli araç jandarma ekiplerini görünce harekete geçmesi üzerine takip edilmiş ve Dinar-Çay karayolunda durdurularak arama yapılan araçta çalınan koyunlar olduğu tespit eden jandarma ekipleri zanlıları gözaltına almışlardır.


Konuya ilişkin olarak jandarma alay komutanlığından yapılan yazılı açıklama şöyle;"İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Dinar İlçesi Yeşilçat köyünde 04 Mayıs 2018 günü F.A' ya ait (54) adet küçükbaş hayvanın kaybolması ile ilgili olarak yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; olayın hırsızlık olayı olduğu tespit edilerek şüpheli şahısların takip edilmesi sonucunda, olay bölgesinde Jandarma devriyesini görerek hareket eden şüpheli bir araç takibe alınmış, takip sonrası şüpheli araç Dinar-Çay karayolu üzerinde durdurularak yapılan kontrolde aracın kasasında (32) adet küçükbaş hayvanın olduğu tespit edilmiştir. Mağdur FA' ya yaptırılan teşhiste küçükbaş hayvanların kendisine ait olduğunu bildirmesi üzerine araçta bulunan şüpheliler A.D. ve C.F, gözaltına alınmış, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile (32) adet küçükbaş hayvan mağdura teslim edilmiştir. Kayıp olan (22) adet hayvanın bulunması için çalışmalara devam edilmekte olup, yakalanan (2) şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır."

YORUMLAR

  • 0 Yorum