phishing

Son Dakika…Afyonkarahisar'da uyuşturucudan gözaltına alınan 10 kişiden 5’i tutuklandı

Son Dakika…Afyonkarahisar'da uyuşturucudan gözaltına alınan 10 kişiden 5’i tutuklandı

Son Dakika…Afyonkarahisar'da uyuşturucudan gözaltına alınan 10 kişiden 5’i tutuklandı
10 Haziran 2020 - 10:10


 
 Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon ile rutin yol uygulamalarında 3'ü yabancı uyruklu 10 şüpheliyi gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen 5 şüpheli, "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.
Konuya İlişkin olarak Afyonkarahisar Valiliği2nden yapılan açıklama şöyle ;
İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 05/06/2020 - 08/06/2020 tarihleri arasında ilimiz merkezde sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda ve ilimizde yapılan yol uygulamalarında, 5 ayrı olayda toplamda 10 şüpheli şahsa işlem yapılmış olup bu şahıslardan;
* 80,99 gram SKUNK maddesi,
* 206,55 gram METAMFETAMİN maddesi,
* 9 adet özel paketli ithal HİNT KENEVİRİ TOHUMU,
* Toplamda 14 parça uyuşturucu madde ekiminde kullanılan ÖZEL DÜZENEKLER ele geçirilmiştir.
Konu ile ilgili olarak yapılan tahkikat neticesinde iki şüpheli şahıs hakkında TCK 191(Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) suçundan işlem yapılmış, beş şüpheli şahıs hakkında ise TCK 188 (Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak) suçundan işlem yapılmış olup şahıslar adli mercilere sevk edilmiştir.
Üç yabancı uyruklu şüpheli şahıs hakkında da tahkikat yürütülmekte olup tahkikat neticesinde şüpheli şahıslar TCK 188 (Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak) suçundan adli mercilere sevk edilecektir.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum