phishing

Son Dakika…Afyonkarahisar’da sürüklenen araçta ölü ve yaralılar var

Son Dakika…Afyonkarahisar’da sürüklenen araçta ölü ve yaralılar var

Son Dakika…Afyonkarahisar’da sürüklenen araçta ölü ve yaralılar var
06 Mayıs 2023 - 21:03


 
Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi Camili Köyü kavşağında meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.
Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi Camili Köyü kavşağında meydana gelen kazada kontrolden çıkarak yol kenarındaki refüje girip yaklaşık 50 metre sürüklenen otomobilde 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
 
Edinilen bilgilere göre, M.H., idaresindeki 607 EMM 73 yabancı plakalı otomobil sürücüsünün dikkatsiz ve tedbirsiz araç kullanmasından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki refüje girdi. Otomobil refüjde uzunca sürüklendikten sonra durabildi.
Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda jandarma ve Ambulans ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen Ambulans ekipleri yaptıkları muayene sonucu E.H. isimli kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Ekipler Araçta bulunan H.H.H., M.H. ve A.D.’nin ise çeşitli yerlerinden yaralandığını belirledi.Yaralılar ambulanslar ile Emirdağ Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken kazada hayatını kaybeden E.H isimli kadının cesedi Emirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kaza ile ilgili olarak jandarma tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum