phishing

Son Dakika.....Afyonkarahisar’da seçim kavgasına kadınlar karıştı çok sayıda yaralı var

Son Dakika.....Afyonkarahisar’da seçim kavgasına kadınlar karıştı çok sayıda yaralı var

Son Dakika.....Afyonkarahisar’da seçim kavgasına kadınlar karıştı çok sayıda yaralı var
05 Nisan 2019 - 02:13


 
Afyonkarahisar’ın Merkez ilçeye başlı Işıklar kasabasında Kandil gecesi iki siyasi partinin taraftarları arasında kavga çıktığı belirtildi.
Konuya ilişkin olarak Odak gazetesinde yayınlanan Ahmet sarlık’ın özel haberi şöyle ;
Işıklar belediye başkanlığını yeniden kazanan Erol Özağıl Miraç Kandili günü pazar yerinde vatandaşların kandillerini kutladı. Başkan kadınlarada karanfil dağıttı. Kadınlar arasında başlayan kavgaya erkeklerde karışınca meydan muhaberesi yaşandı
 Merkeze bağlı Işıklar beldesinde Miraç Kandili günü pazar yerini ziyaret ederek vatandaşların kandillerini kutlayan MHP’li Belediye Başkanı Erol Özağıl kadınlara da karanfil dağıttığı sırada iddilara göre aniden kadınlar araasında çıkkığı iddia edilen kavgada sopalar ve biber gazları konuştu. Çıkan ardabede çoğu kadın olmak üzere 20’nin üzerinde kadın yaralandı. Yaralılar Afyonkarahisar Devlet hastanesi, AFSÜ Hastanesinde tedavi altına alındılar.
 
BAŞKANIN EŞİDE YARALANDI
Işıklar ilçesinde yaşanan kavgada Belediye Başkanı Erol Özağıl’ın eşininde kolu kırıldı. ODAK’ın ulaştığı Başkan Özağıl olayı doğrulayarak, “Çıkan kavga beldemize yakışmadı. Seçimi kaybeden rakibim bir gün önce şahsımı ziyaret ederek beni tebrik etmişti. Bizde Işıklar beldemizde güzel şeyler oluyor diye sevinmiştik. Kandil günü sopalı ve biber gazlı olarak çıkan kavgada hemşerilerimiz yaralandı. Hepside hastanelerden taburcu edlldiler. Kavga eden taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadılar barıştık. Çıkan olaylar için üzgünüm. İnşallah bundan sonra böyle bir olay yaşanmaz”
 
BERABERLİĞİMİZ BOZAMAZLAR
Işıklar beldeside yaşanan olayı ODAK’ı değerlendiren MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Maalesef bizimde arzu etmediğimiz bir olay yaşandı. Başkanımız Miraç Kandili günü pazar yerinde kadınlarımıza güller dağıtırken kadınlar arasında başlayan daha sonra da erkeklerin karıştığı olay yaşanmıştır. Yaşanan olayda bazı arkadaşlar cahilhane davaranmışlardır. AK Parti ile aramızda 2023 yılına kadar sürecek olan Cumhur iktifakı var. Biz buna dikkat ediyoruz. Bazı art niyetli kişiler bunu bozmak istemiş olabilirler. Biz buna müsaade etmeyiz. Önlemleri aldık” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum