phishing

Son Dakika….Afyonkarahisar’da Öğrenci öğretmeni vurdu

Son Dakika….Afyonkarahisar’da Öğrenci öğretmeni vurdu

Son Dakika….Afyonkarahisar’da Öğrenci öğretmeni vurdu
07 Aralık 2018 - 06:20 - Güncelleme: 07 Aralık 2018 - 06:53

 

 

Afyonkarahisar Merkez Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde devamsızlık problemi olan bir öğrenci pompalı tüfekle öğretmenini yaraladı.

Motorlu Taşıtlar Teknolojisi Alanı öğretmeni Cengizhan Özlü, öğrencisi Mustafa A. tarafından ayağından vuruldu.

DEVAMSIZLIK PROBLEMİ VARDI

Okulda devamsızlık problemi olan öğrenci, babasına ait pompalı tüfeği gitar kutusu içinde okula sokarak bir öğretmeni ayağından yaraladı.

Olay sonrası okulda büyük panik yaşanırken hemen 112'ye ve Emniyet kuvvetlerine haber verildi. Hayatı tehlikesi bulunmayan yaralı öğretmen tedavi altına alındı,, saldırgan öğrenci ise gözaltına alındı.

VALİ VE EMNİYETMÜDÜRÜ OKULA GELDİ

Olayın ardından Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın okula gelerek olay hakkında bilgi aldı.

 

TUTUKLANDI

 

Afyonkarahisar'da, gitar kutusunda okula getirdiği tabancayla atölyede yapılan ders sırasında, öğretmeni Cengizhan Özlü'yü bacağından vurarak, yaralayan 11'inci sınıf öğrencisi M.A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. M.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

ÖĞRETMENİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

 

Afyonkarahisar'da, özel meslek lisesi 11'inci sınıf öğrencisi M.A.'nın gitar kutusunda okula getirdiği tabancayla atölyede yapılan ders sırasında bacağından vurarak yaraladığı öğretmeni Cengizhan Özlü'nün tedavisi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde sürüyor.

ARSLAN : SAĞLIK DURUMU İYİ

Eğitim- Bir- Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Arslan, hastanede ziyaret ettiği Cengizhan Özlü'nün sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

 

Konuya ilişkin olarak valilik te bir açıklama yaparak öğrencinin tutuklandığını bildirdi. Konuya ilişkin valilik açıklaması şöyle; "İlimiz Merkez Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde devamsızlık problemi olan bir öğrenci babasına ait pompalı tüfeği gitar kutusu içinde okula sokarak bir öğretmeni ayağından yaralamıştır. Hayatı tehlikesi olmayan yaralı öğretmen tedavi altında olup, öğrenci gözaltına alınmıştır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum