phishing

Son Dakika…..Afyonkarahisar’da kaza yapan araçta bulunan yükü yağmaladılar

Son Dakika…..Afyonkarahisar’da kaza yapan araçta bulunan yükü yağmaladılar

Son Dakika…..Afyonkarahisar’da kaza yapan araçta bulunan yükü yağmaladılar
09 Nisan 2020 - 12:46

 

 
Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi girişinde kaza yapan araçta bulunan ve yola saçılan yem çuvallarının yağmalandığı iddia edildi.
Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi girişinde kaza yapan tır şoförü Muhammet Çakır kaza sonrası kendisinin işlemler için Emniyete gittiği sırada yola saçılan yem çuvallarının civar köylerden traktör kamyonet vs. araçlarla gelen köylüler tarafından yağmalandığını iddia etti.
Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi girişinde kaza yapan tır şoförü Muhammet Çakır hayvan besi yemi dolu olan çuvalların yola savrulduktan sonra emniyete gittiğinde yağmalandığını  gelince gördüğünü ,geldikten sonra bazı araçlardan yükledikleri yemi zorla indirtmeye çalıştığı sırada yemi arabalarına yükleyip götürmek isteyenlerin kendi malıymış gibi ters tepkileriyle karşılaştıklarını iddia etti.
Pikap traktör ve araçlarıyla gelip orada çuvallı yemleri yağmalama yapan insanlara seslenerek,” hakkım haram zehir zıkkım olsun” diyen Çakır,” o yemi hayvanınıza yedirdikten sonra sütünü çocuğunuza nasıl içireceksiniz” diyerek sitemde bulundu.
Muhammet çakır Konuyu sosyal medya hesabından ve çeşitli gruplardan şöyle duyurdu;”Bugün Emirdağ girişinde başımızdan bir trafik kazası geçti orada sırtımızda hayvan besi yemi olan çuvallı yemler yollara savruldu kaza esnasından hemen sonra bir anda pikap traktör ve araçlarıyla gelip orada çuvallı yemleri yağmalama yapan insanlara sesleniyorum. Hakkım haram zehir zıkkım olsun. Elimde yağmalamaya ait fotolar mevcut değil o arada ben emniyete gitmiştim. Geldiğimde birkaç kamyonetten zorla indirdim ama sanki kendi malıymış gibi ters tepki ile karşılaştım orada insanlık ayıbı işleyenlere ve baka kalanları şu mübarek günde alkışlıyorum ve tek bir sorum var o yemin hayınıza yedirip aldığınız sütü çocuğunuza nasıl içereceksiniz.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum