phishing

Son Dakika….Afyonkarahisar’da kaza 1 ölü 1 yaralı var

Son Dakika….Afyonkarahisar’da kaza 1 ölü 1 yaralı var

Son Dakika….Afyonkarahisar’da kaza 1 ölü 1 yaralı var
04 Nisan 2023 - 12:16


 
Afyonkarahisar’ın Bolvadin-Çay Karayolu üzerinde meydana gelen kazada otomobil ile plakasız motosikletin çarpıştı, kazada bir kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı.
Olay, Bolvadin-Çay Karayolu üzeri Belediye Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.A. İdaresindeki 03 RC 242 plakalı araç yan yoldan kavşağa çıkan M.K.’nın kullandığı plakasız motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosikletteki M.K., ile babası K.K., metrelerce havaya fırlayıp ardından yola düştü.Motosiklette bulunan iki kişinin baba oğul olduğu belirlendi.
 Kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırılan baba ve oğuldan, baba K.K., yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Güvenlik kameralarında kaza anı görenleri dehşete düşürdü. Kaza da otomobilin motosiklete çarpması ile üzerindeki iki kişinin metrelerce yükseğe fırladığı görülüyor.
Kazada, ağır yaralanan 17 yaşındaki M.K.’nın kaldırıldığı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam ederken,olayla ilgili polis tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum