phishing

Son Dakika….Afyonkarahisar'da Herşey normalleşirken O kasabada neden Covid-19 taraması yapıldı ?

Son Dakika….Afyonkarahisar'da Herşey normalleşirken O kasabada neden Covid-19 taraması yapıldı ?

Son Dakika….Afyonkarahisar'da Herşey normalleşirken O kasabada neden Covid-19 taraması yapıldı ?
30 Mayıs 2020 - 21:08 - Güncelleme: 31 Mayıs 2020 - 04:19

Son Dakika….Afyonkarahisar’ın Döğer Kasabası’nda neden Covid-19 taraması yapıldı ?
 
Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Döğer Beldesi’nde Afyonkarahisar Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı hıfzıssıhha ekiplerinin tarama yaptığı iddia edildi.

Ailesi hakkındaki iddialarla ilgili açılamalarda bulunan Döğerli esnaf Ahmet Ulu,Kuveyt’ten Döğer’e gelen 300 kişiden herhangi birisinin Covid-19 getirmiş olabileceği imasında bulundu.

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Döğer Beldesi’nde son günlerde yaşanan koronavirüs vakalarından ve bir ailede ortaya çıkan vakadan dolayı kasaba halkı diken üstünde dururken kasaba halkından ailesi hakkın da iddialar bulunan esnaf Ahmet Ulu Döğer Haber isimli internet sitesine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ulu Kendisinin ve oğlunun Covid-19 testlerinin negatif çıktığını ve Döğer’e hastalığı oğlunun ve kendisinin getirmediğini, babasının hastalığının da kendilerinin Döğer’e gelmeden önce ortaya çıktığını ifade ederken,Döğer’e oğlu ile kendisinin Kocaeli’den Covid-19 hastalığını getirmediklerini ifade etti.
Ulu açıklamasında çok iddialı bir ifade kullanarak ;” Ben demiyorum ki 300 arkadaşımız Kuveyt’ten geldi, gelenlerin herhangi birisi getirdi.” Diyerek farklı bir yaklaşım sergileyerek imada bulundu.

Ulu, Hıfzıssıhhanın Döğer’de tarama yaptığını ve kimden olabileceğini bildiğini de tahmin ettiğini iddia etti.Ulu şunları söyledi;”Hıfzıssıhha birimi kimden olabileceğini tahmin ediyor ve dün kasabamızda yapılan tarama onun içindir”

Döğer Haber isimli internet sitesinde yer alan haber de şu bilgilere yer verildi;
Son günlerde kasabamızda görülen Korona nedeni ile bir açıklama yapılma gereği duyulmuştur. Kasaba esnaflarımızdan Ahmet ULU kendileri ve ailesi hakkında çıkan dedikodulara son noktayı koydu.

Ulu yaptığı açıklamada;
Değerli kasaba halkı. Herkesin başına gelebilecek bu illet bizim başımıza geldi. Kimden ve nereden olduğu bellidir. Ama KATİ suretle ben ve oğlumdan değildir. Çünkü babam 18 - 19 Mayıs’da rahatsızlanmıştır. Babamın rahatsızlığı sonrası ben  Döğer’e 23 Mayıs’ta geldim. Yani babam rahatsızlandıktan sonra Döğer’e geldim. Lütfen şu zor günlerde destek olamıyorsanız bari dedi kodular ile bizlerin psikolojisini bozmayın.Allah kimseyi böyle imtihan etmesin. Benim ve oğlumun test sonuçları negatifdir. Kocaeli’den kasabamıza Korona hastalığını biz getirmedik. Tahlil sonuçlarımızda bunun ispatıdır. Kimse kimseyi zan altında bırakmasın. Ben demiyorum ki 300 arkadaşımız Kuveyt’ten geldi, gelenlerin herhangi birisi getirdi.Lütfen dedikodu etmeyelim. Hıfzıssıhha birimi kimden olabileceğini tahmin ediyor ve dün kasabamızda yapılan tarama onun içindir, dedi.

DÖĞER BELEDİYE BAŞKANININ AÇIKLAMALARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum