phishing

Son Dakika…Afyonkarahisar'da hayvan otlatma kavgasında öldürülen şahsın katilleri bulundu

Son Dakika…Afyonkarahisar'da hayvan otlatma kavgasında öldürülen şahsın katilleri bulundu

Son Dakika…Afyonkarahisar'da hayvan otlatma kavgasında öldürülen şahsın katilleri bulundu
09 Haziran 2020 - 10:59 - Güncelleme: 09 Haziran 2020 - 11:34


 
Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda Hayvan otlatma kavgasında 1 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi yaralayan ve olay sonrası kaçan 3 şüpheli, jandarma ekiplerince kısa sürede,  yakalanarak gözaltına alındı.
Dişli beldesi Dolavı mevkisinde hayvan otlatma yüzünden çıkan tartışmada Muhammed Koca'nın (22) ölümüne, Abdil Koca'nın (48) da yaralanmasına neden olan ve olay sonrası kaçan 3 şüpheli, Bolvadin Jandarma ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
 Yakalanan şüpheliler, karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi üzerine mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Ahmet B. (43) ve oğlu Recep B. (19) tutuklanırken, Ramazan B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. >>>

OLAY 
 
Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine bağlı Dişli beldesinde, koyun otlatma meselesi yüzünden çıkan silahlı kavga sonucunda, bir kişi hayatını kaybetti.
İki aile arasındaki anlaşmazlık nedeni ile çıkan çatışma sonucunda, Baba A.B ve oğlu R.B tarafından ateş edildi. Ateş edilmesinin ardından, karşı taraftan M.K silahtan çıkan kurşunların hedefi oldu. Baba A.K ise olay sonucunda ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
M.K olay yerinde hayatını kaybederken, gelen jandarma ekipleri silahla ateş eden, baba A.B ve oğlu R.B’yi tutuklayarak, Bolvadin C tipi kapalı cezaevine aldı.  Olaylara karışan bir kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Ekipler olay ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Haber ve Resimler İlyas Kaan Taytak
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Kamilsolmaz
    3 yıl önce
    Bukatiller birsene oncesi benide yaraladi lar ama ceza almadan selbes kaldilar busahislar ozaman ceza alsaydilar buolayolmazdi simdi bunun hesabini ozanki hakim savchesap verebileckmikimverecek ben ikidakikadaha geckalsay dim bende hayatimi kaybetmistim ben kamilsolmaz