phishing

Son Dakika…..Afyonkarahisar'da CHP'li adayların Bilboardlarına saldırı

Son Dakika…..Afyonkarahisar'da CHP'li adayların Bilboardlarına saldırı

Son Dakika…..Afyonkarahisar'da CHP'li adayların Bilboardlarına saldırı
17 Mart 2019 - 20:59


 
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde bulunan CHP’li adayların bilbordlarına saldırı düzenlendi.
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde CHP Bolvadin İl Genel Meclisi Adayları İbrahim Kalkan ve Ramazan Yaşar’ın bilboardlarda bulunan resimlerine kimliği belirsiz kişi yada kişilerce saldırı düzenlendi.
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde CHP Bolvadin İl Genel Meclisi Adayları İbrahim Kalkan ve Ramazan Yaşar’ın bilboardlarına kimliği belirsiz kişi yada kişilerce düzenlenen saldırı sonucu bilboardlarda bulunan resimler tanınmaz hale gelirken yazılarda zor okunur oldu.

BENİMLE UĞRAŞ
Konuya ilişkin olarak açıklma yapan CHP Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Çengel ;” Bunu Yapan Düzgün Aile çocuğuna sesleniyorum.Bilboardla veya Resimle uğraşma Ben buradayım adamsan gel benimle uğraş.” Diyerek tepkisini dile getirdi.

BOLVADİN HALKIMIZA YAKIŞTIRAMIYORUZ
CHP Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Çengel’in sosyal medyadaki gönderisinin altına yorum yapan önceki dönem milletvekili adayı Ertuğrul Yılmaz ise konuyu değerlendirdi. Yılmaz ;” İlçemize ve bizim savunduğumuz değerler manzumesine gelenek ve kültürel değerlere sahip ilçe halkımıza hiç bir zaman uzaktan yakından ilişkilendirmediğimiz bu tür hareketleri geçmişten beri ve son zamanlarda sürekli yaşar olduk. Bu hareketi yapan zihniyet ve damardır ki bugün ilçemizi şahsi menfaat ve çıkarları uğruna hak ettiği refah ve huzurdan uzak tutarak Bolvadinimize ve ilçe halkımıza en büyük zararı veren karaktersiz ahlaksız insan müsveddeleridir.” Dedi.

BUNUN ADI DEMOKRASİ DEĞİL
CHP’ye yakın Olmadığını söyleyen Samet Biçer İsimli vatandaş ise yapılan bilboard karalama işine tepki göstererek bunun adı demokrasi değildir ifadelerini kullandı. Samet Biçer ;”O kadar emek harcıyorsun vs. hepsinin boşver kardeşim yani bu yapılmaz ya bu ne siyasettir ne demokrasidir bunun adı şerefsizliktir. Yani benim siyasi görüşüm farklı CHP yakın birisi değilim ama bak ne yapıyoruz chp bana geliyor iş yaptırıyor çarşıda gördük mü birbirmizi selamlaşıyoruz hal hatır soruyoruz seçimi o kazanır bu kazanır chp kazanır onları geç bu insanlık değildir malesef ülkemiz böyle fesatlık çukurunda bi çıkamadı.” Dedi.

ÇOK AYIP
Paylaşıma yorum yapan İbrahim Uzuner İse;” Bu Olay Kınanacak ve üzülecek Durum yazıklar Olsun Bizim Bolvadinimiz Demokrasiye İnanan Ve Güvenen İnsanlar Topluluğu ve Bütün herkesin Ayıpladığı ve Kızdığı Durum Bu Çok Ayıp ....Geçmiş olsun Ömer Başkan.” Dedi.

YAZIKLAR OLSUN
Sandıklı Ziraat Odası’nın çiçeği burnundaki başkanı Fatma Toptaş da yaşananlara tepki gösterdi. Toptaş; ” Yazıklar olsun Kardeşi kardeşe düşman eden zihniyete.” Dedi.

ÜZÜCÜ HAREKETLER
Akpartili Bolvadin Belediye Meclis üyesi İşadamı Yusuf Kayabaşı da olayı üzücü olarak değerlendirdi. Kayabaşı ;”Malasef heryerde bu tür cahilce işler yapılıyor.üzücü hareketler.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum