phishing

Son Dakika….Afyonkarahisar’da bonzai satıcılarına suçüstü 2 gözaltı var

Son Dakika….Afyonkarahisar’da bonzai satıcılarına suçüstü 2 gözaltı var

Son Dakika….Afyonkarahisar’da bonzai satıcılarına suçüstü 2 gözaltı var
07 Haziran 2020 - 10:17


 
Afyoonkarahisar’a Eskişehir’den uyuşturucu madde getirerek satışa başlayan zanlılar jandarma tarafından yapılana başarılı operasyonla yakalandılar.
Bir istihbaratı değerlendiren jandarma ekipleri Eskişehir2den Afyonkarahisar’a uyuşturucu getirerek satışa başlayacak S.E. ve M.K.’yı takibe aldı.Takip sonucu planlanan noktada zanlıların bulunduğu araç durdurularak arama yapıldı.yapılan aramada araç içerisinde 46 paket halinde 46 gram banzai maddesi ele geçirildi.
 
Konuya ilişkin olarak Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan açıklama şöyle ;
Afyonkarahisar İI Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; S.E. ve M.K. isimli şüpheliler tarafından Eskişehir İlinden Afyonkarahisar İline satmak amacıyla uyuşturucu madde (bonzai) temin edilerek getirildiği ve şüphelilerin ellerinde bulunan uyuşturucu maddeleri satışa başlayacaklarına dair ihbar alınmış ve 30.05.2020 günü saat: 19.15 sıralarında gerçekleştirilen operasyonda; bahse konu şüpheliler takibe alınarak, şüphelilerin içerisinde bulunduğu 03 K... plakalı araç durdurulmuş araç içerisinde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramada (46) paket halinde (46) gr. Bonzai maddesi ele geçirilmiştir.
Olayla ilgili olarak yakalanan şüpheliler S.E. ve M.K. hakkında yasal işlem başlatılmış olup, adli makamlara sevk edilmiştir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum