phishing

Son Dakika…..Afyonkarahisar’da 2 katlı evde umutlar yanarak kül oldu

Son Dakika…..Afyonkarahisar’da 2 katlı evde umutlar yanarak kül oldu

Son Dakika…..Afyonkarahisar’da 2 katlı evde umutlar yanarak kül oldu
29 Nisan 2020 - 08:01

 
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Ömer Yılmaz'a ait 2 katlı kerpiç ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
Bitişikteki iki evin de zarar gördüğü yangında Yılmaz'a ait 2 büyükbaş hayvan da öldü. Yangın sonrası 4 kişilik Yılmaz ailesi evsiz kaldı.Sandıklı'ya bağlı Çiğiltepe köyünde Ömer Yılmaz'a ait iki katlı kerpiç evin çatı katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
Ömer Yılmaz'ın işte, eşi ve 2 çocuğunun ise evde olduğu sırada çıkan yangın bir anda büyüdü. Yılmaz'ın eşi ve çocukları evi terk ederken, alevleri gören köy sakinleri itfaiyeden yardım istedi. Köylüler kendi imkanlarıyla da alevlere müdahale etmeye çalıştı.
 İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, jandarma ekipleri ile Sandıklı ve Akharım belediyeleri itfaiye ekiplerinin yanı sıra Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait ekipler sevk edildi. Büyüyen alevler bitişikteki Keziban Özpınar ve Yüksel Dinç'e ait evlere de sıçradı.
 İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale ettiği yangın daha fazla büyümeden söndürüldü.Yangın nedeniyle Ömer Yılmaz'ın evi ve alt katındaki besihane tamamen yanarken, bitişikteki iki evde de maddi hasar oluştu. Yılmaz'ın besihanesindeki buzağı ve inek de telef oldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum