phishing

Son Dakika….Afyonkarahisar CHP’de İhraç şoku

Son Dakika….Afyonkarahisar CHP’de İhraç şoku

Son Dakika….Afyonkarahisar CHP’de İhraç şoku
15 Nisan 2019 - 20:24


 
 
Önceki dönem CHP Sandıklı ilçe başkanı ve kurultay delegesi Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş Yüksek Disiplin kararıyla Cumhuriyet Halk Partisi'nden ihraç edildi.
 
Aynı kurul tarafından eski il başkanı Savaş Erdoğan'a ,Soner Özdemir ve Çiğdem Şener'e Kınama Mahmut Gümüş'e 1 yıl geçici ihraç kararı verildi.
 
Konuyu sosyal medya hesabından duyuran CHP eski il başkanı M.Kemal Demirkırkan Disiplin Kurulu kararına tepki göstererek açıklamalarda bulundu.
 
TEK KELİMEYLE TOPLU KATLİAMDIR
Demirkırkan ;”Kendileri görevlerinden istifa edip Genel Başkanlarını da istifa etmeye davet eden bu arkadaşlarımıza karşı yapılan toplu katliamı kınıyorum. Bugün İstanbul'da tek bir oyun bile hesabının yapıldığı günlerde, bu partiye yıllarını vermiş, gençlik kollarında, kadın kollarında, ilçe ve il yönetimlerinde partimizin başarısı için çalışmış bu arkadaşlarımıza karşı yapılan tek kelimeyle toplu katliamdır.
 
KARARIN ALINMASINA NEDEN OLANLAR RAHAT UYABİLİRLER
Demokrasinin kültürünün hakim olduğu bir partide kamuoyu önünde eleştiri ve itiraz hakkını kullanan bu arkadaşlarımıza karşı rövanş alma duygusuyla hareket ederek genel merkezi yanlış yönlendiren yöneticilerimiz, bu kararın alınmasına katkı sunanlar artık rahat uyuyabilirler.
 
ERİYORUZ
Biz "gün birlik olma günü" dedikçe, parçalayan, "el ele tutuşalım" dedikçe, ötekileştiren ,
"Şurada 3 kişiyiz. Birbirimize daha sıkı sarılalım" dedikçe dirsek atan, "Gelin dayanışma ile sorunları aşalım" dedikçe "küçük olsun benim olsun" diyen yöneticilerimiz olduğu sürece, ne üyelerimizin birbirine, ne de destekçilerimizin partimize saygı ve inancı kalmaz. Son seçimlerde Afyonkarahisar’da alınan oylarda bunu göstergesidir. ERİYORUZ. “ dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum