phishing

Son Dakika Afyon'da yine o kavşak yine kaza

Son Dakika Afyon'da yine o kavşak yine kaza

Son Dakika Afyon'da yine o kavşak yine kaza
30 Temmuz 2017 - 16:46

O KAVŞAKTA YİNE KAZA OLDU.

Ankara –Afyon Karayolu üzerinde Bulunan İscehisar Mezarlık Kavşağında  Kırmızı ışıkta Trafik Kazası meydana geldi.Edinilen bilgiye göre Kırmızı ışıkta bekleyen 06 EA 1205 plakalı Çekici araca ,Ankara istikametinden gelen 06 EAT 91 plakalı  Mercedes aracın arkadan çaptı belirtildi.

Mercedes araçta bulunan 3 vatandaşın yaralandığı ve Afyonkarahisar Devlet hastanesine olay yerine gelen Ambulansla sevk edildiği bildirildi.

Olaya Aşırı Hız ve Mercedes araç sürücüsünün uyku halinin sebep olduğu edinilen bilgiler arasında yer aldı. Yetkililer Sürücülerden ;Kavşağa yaklaşım kurallarına uymalarını ,Sürücülerin Aşırı Hız Yapmamaları ,Emniyet kemeri takmaları ve Telefon kullanmamalarının can ve mal güvenliği açısından önemine dikkat çektiler.

Olay yerinde bulunan vatandaşlarında yeni yapılan üst geçitten direk geçen sürücülerin dikkatsiz bir şekilde Mezarlık kavşağına girdiklerini işaretleme ve tabelaların yetersizliğinden yakınarak,Kara yollarının Üst geçit çıkışlarına ve kavşak yaklaşımlarına gerekli tedbirleri alarak hız kesim bantlarının sıklastırılmasını istedikleri görüldü.

Kaza sonucu arka Tekerlikleri kilitlenen Tırı kaldırmak baya zaman alır iken İscehisar İtfaiye ekipleri ve İscehisar Trafik ekipleri yolun trafiğe açılmasına kadar Trafik güvenliğini sağladılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum