phishing

Son Dakika Afyon'da kaza 1 ölü 1 yaralı

Son Dakika Afyon'da kaza 1 ölü 1 yaralı

Son Dakika Afyon'da kaza 1 ölü 1 yaralı
15 Eylül 2017 - 13:31

Sahipata Mahallesi Mareşal Fevzi çakmak Bulvarında önce Traktörün römorkuna sonrasında bariyerlere ve inşaat tabelasına çarpan araç hurdaya döndü 1 ölü 1 yaralı.

Edinilen bilgiye dün akşam saatlerinde aşırı hız sebebi ile önce bir tarktörün remorkuna ve ardından bariyerleri aşarak inşaat tabelasına çarpan aracın içinde bulunan Ali Şar (64) hayatını kaybettiği ve araçta bulunan Muarrem Manış (72)’nin durumunun ciddiyetini korduğu bildirildi.

Kaza sonrası normal araç üstü açık araç haline geldiği gözlemlenirken kazanın boyutları gözler önüne serildi. Çevredeki vatandaşlar aracın çok hızlı olduğunu önce arka ışıkları yanmayan bir traktörün römorkuna vurduktan sonra bariyerlere çarpan araç hızını alamayarak inşaat tabelasına çarparak ve takla atarak durabildiğini belirttiler.

Kaza yerine gelen sağlık ekipleri olay yerinde Ali Şar (64)’ün öldüğünü ve yaralı olarak kurtulan Muarrem Manış (72)’nin ise sağlık durumunun ciddiyetini korduğu belirtildi.Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldığı belirtildi.

Savaş alanına dönen kaza yerine gelen Trafik ekipleri kazaya sebeiyet veren Traktörü ve sürücüsünü göz altına alarak kaza ile ilgili olarak geniş çapta soruşturma başlattığı bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum