phishing

Son Dakika : Afyon’da görülen FETÖ davalarında ortaya çıkan ilginç ayrıntı

Son Dakika : Afyon’da görülen FETÖ davalarında ortaya çıkan ilginç ayrıntı

Son Dakika : Afyon’da görülen FETÖ davalarında ortaya çıkan ilginç ayrıntı
07 Mart 2018 - 14:52

FETÖ soruşturması kapsamında hakkında kamu davası açılan ve KHK ile öğretmenlik mesleğinden ihraç edilen tutuklu sanık Murat Çelikoğlu’nun davası Afyonkarahisar 2.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye devam edildi. Davada Yargılanan Çelikoğlu Dumanlı ve Karaca’nın göz altına alındığı adliye önünde tamamen meraktan bulunduğunu iddia etmesi inandırıcı gelmedi.

Afyonkarahisar 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen FETÖ soruşturması kapsamında hakkında kamu davası açılan ve KHK ile öğretmenlik mesleğinden ihraç edilen tutuklu sanık Murat Çelikoğlu hakkındaki tüm suçlamaları kabul etmedi.

ByLock programını yüklemediğini ve kullanmadığını ifade eden Çelikoğlu, Bank Asya’ya para yatırmadım, otel toplantılarına katılmadım. Yurt dışına çıkışım annem ve babamla Umre çıkışıdır. Aktif Sen’e üyeliğim vardır” dedi. Tahliyemi talep ediyorum diyen Çelikoğlu’na Eski Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı ve eski Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca’nın gözaltına alındığında Adliye önünde düzenlenen eyleme neden katıldığının sorulması üzerine de tamamen meraktan katıldığını iddia etti.

Mahkeme heyetinden tahliyesini ve beraatını talep eden tutuklu sanık Murat Çelikoğlu’nun duruşması ile bir tarihe ertelendi.  ODAK

YORUMLAR

  • 0 Yorum