phishing

Son dakika Afyon’da FETÖ’den 77 kişi ihraç edildi

Son dakika Afyon’da FETÖ’den 77 kişi ihraç edildi

Son dakika Afyon’da FETÖ’den 77 kişi ihraç edildi
05 Aralık 2016 - 14:47

Afyon’da 77 kamu görevlisi ihraç edildi

 

En çok ihraç 27 kişi ile Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) oldu.İhraçta ikinci sırayı ise 20 kişi ile Sağlık Bakanlığına bağlı teşkilatlar aldı.

 

Bakanlar Kurulu tarafından dün yayınlanan Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile Afyonkarahisar’da Milli Savunma Bakanlığı ve bağlı kurumlarda çalışan personel hariç olmak üzere 77 kamu görevlisi ihraç edildi. En fazla ihracın olduğu kurum ise 27 kişi ile AKÜ oldu.

 

 

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında dün gece yayınlanan 679, 680 ve 681 no'lu 3 yeni KHK ile Afyonkarahisar’da 77 kamu görevlisi ihraç edildi. Edinilen bilgilerde, ihraç edilen personellerin kamu kurumlarına göre dağılımının ise şu şekilde olduğu öğrenildi:

Kocatepe Üniversitesi’nden 27 kişi, S

Sağlık Bakanlığı’na bağlı kurumlardan 20 kişi,

Adalet Bakanlığı’na bağlı kurumlardan 14 kişi,

Emniyet Müdürlüklerinden 12 kişi,

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden 2 kişi,

Milli Eğitim ve Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan 1’er kişi.

 

 

EN ÇOK İHRAÇ AKÜ’DEN

 

Kentte en çok ihraç Kocatepe Üniversitesi’nde olurken, kurumdan 2 Profesör, 2 Doçent, 13 Yardımcı Doçent, 2 Araştırma Görevlisi ve 7 idari personel olmak üzere toplamda 27 kişi ihraç edildi. İhraç edilen akademik personellerin ise 17’sinin Tıp Fakültesi’nden olduğu diğer 3’nün ise farklı fakültelerden oldukları öğrenildi.

 

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ’NDEN  İHRAÇ EDİLENLER

 

İhraç edilen Yardımcı Doçentler,Akif Acay, Ali Rıza Arslan,Gülay Özkeçeçi,Kamil Tünay , Kerem Şenol Coşkun, Mehmet Eroğlu,  Muzaffer Sarıaydın,Orhan Hakkı Karataş, Önder Akçı, Pınar Özoğuz, Serdar Oruç, Talip Çevik, Yusuf Atalay 

 

İhraç edilen profesörler ,  Gülen Gül Nadirgil Köken,Ümit Übeyt İnan                                                          

 

İhraç edilen doçentler, Özlem Solak(bu ihraç edilen ve sayın rektör Mustafa Solak ile soyadı benzerliği bulunan doçent hanımın sayın rektör Solak ile bir akrabalığı kan ve sıhriyet hısımlığı ise kamuoyunda merak konusu oldu),Süleyman Cenkçi             

 

İhraç edilen araştırma görevlileri, Fatma Bakan, Vedat Demirtaş , Yasemin Görücü                          

 

İhraç edilen hemşireler, Şule Aydeniz, Hatice Özbulut, Ilter köken,Arzu Ünlü       

 

Ayrıca memur Ebru Topuz,şoför İlhami   Özdemir ve Bilgisayar işletmeni Zafer Ogan’dan oluştu.       

 

 

 

İKİNCİ SIRAYI SAĞLIK BAKANLIĞI TEŞKİLATLARI ALDI

 

Sağlık Bakanlığı’na Bağlı Kuruluşlardan İhraç Edilenler

 

Sağlık bakanlığına bağlı Afyonkarahisar merkez teşkilatlarından ihraç edilen personellerin isim ve sıfatları ise şöyle; Uzman tabipler Recep Çelik ve  Gülcan Sarıaydın ile biyolog Hande Gebeci ve diş tabibi Sezayı Sarıdaş’ın yanı sıra sağlık memurları Doğan Yeşil,Fatma Can Kul,Fatma Kılıçaslan ve hemşireler Kezdan Kaytan, Nerdane Özdemir,Ömriye İzmir ile ebeler Hasibe Kul, Vildan Ela yanı sıra veri hazırlama kontrol işletmeni Metin Kaya görevden ihraç edilenler arasında yer aldı.

 

 

Bolvadin’de bulunan sağlık kuruluşlarından ihraç edilen sağlık çalışanlarından Sağlık Memuru Bülent Özlü ile hemşireler Gülcan Can Altıntop,Yasemin Kurul ve Zeynep Fidan olarak açıklandı.

 

Sandıklı’da bulunan sağlık tesislerinde çalışan ,Elif Türkavcı ve Yalçın Kaya ihraç edildiler

 

Ayrıca Şuhut’ta görevden alınan uzman tabip ise,Uğur Göksu oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum