phishing

Sivil Toplum Destek Programı Tanıtımı Yapıldı

Sivil Toplum Destek Programı Tanıtımı Yapıldı

Sivil Toplum Destek Programı Tanıtımı Yapıldı
08 Ağustos 2019 - 15:17

 
 
Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından, Avrupa Birliği Başkanlığı’nca yürütülen Sivil Toplum Destek Programında Üçüncü Dönemi ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.  Düzenlenen toplantıya sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
 
Bütçe 3 Milyon Avro
 
Toplam bütçesi 3 milyon avro olan hibe programı ile sivil toplum kuruluşlarının kurumsal yapılarının, karar alma süreçlerine katılım kapasitelerinin ve ağ kurma becerilerinin güçlendirilmesine yönelik projelerin desteklenmesi hedefleniyor.  
 
Projelere En Az 60 Bin Avro
 
Dernekler; vakıflar; dernekler ve vakıfların federasyon ve konfederasyonları ile kar amacı gütmeyen kooperatiflerin projelerine en az 60 bin avro, en fazla 100 bin avro hibe desteği sağlanacak olan program ile ilgili olarak hazırlanan sunum Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu Koordinatörü Ali Ertürk tarafından yapılırken Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Yatırım ve Destek Ofisi tarafından da Ajans tarafından yürütülmekte olan Sosyal Destek Programı’nın sunumu ile tanıtımı yapıldı.
 
Son Tarih 17 Eylül
 
Sivil Toplum Destek Programı 3. Dönem kapsamında gerçekleştirilecek olan proje başvurularının 17 Eylül 2019 - saat 17.00’a kadar Merkezi Finans ve İhale Birimine yapılması gerektiği belirtildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum