phishing

Sinanpaşa’da ilk kez yapıldı

Sinanpaşa’da ilk kez yapıldı

Sinanpaşa’da ilk kez yapıldı
22 Kasım 2018 - 10:22

 

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Sinanpaşa’da ilk kez gerçekleştirilen “Genç Sesler” Musiki Etkinliklerine Katıldı…

Sinanpaşa Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Sinanpaşa Belediye Başkanı Murat Karakoyun, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Avcı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü A.Fevzi Özdemir, Okul Müdürleri, veliler ve öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Anadolu İmam Hatip Liselerinde ve Ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerin sanata olan ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarmak, onların sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılımını teşvik etmek, musiki kültürümüzün tanıtılmasını, benimsetilmesini ve yaşatılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen “Genç Sesler Musiki Etkinliği” ne katıldı.

Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimiz ve İmam Hatip Ortaokullarımız arasındaki “İl Finali” etkinlikleri Sinanpaşa Belediyesi Akpınar Düğün Salonunda yapıldı.

Program çerçevesinde Kur’an Tilaveti, Selamlama ve Protokol Konuşmaları, Genç Nesiller Musiki Etkinliği Yarışması ve Ödül Töreni yer aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ; “İmam Hatip Liselerimiz ve Ortaokullarımız arasında musiki yarışması yapıldı. İlk defa bu sene yapılan yarışmada kulaklarımız dinlendi. Yarışmaya katılan tüm okullarımızı ve yarışmacılarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonraki yıllarda bu yarışmalara devam etme temennisiyle tüm izleyicilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Dereceye giren öğrencilerimize protokol üyelerince verilen ödüllerin ardından program sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum