phishing

Sezen : Vatandaşlarımızın derdi bizim derdimizdir

Sezen : Vatandaşlarımızın derdi bizim derdimizdir

Sezen : Vatandaşlarımızın derdi bizim derdimizdir
17 Temmuz 2019 - 20:26

 
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen vatandaşların talep ve önerilerini tek tek dinliyor ve anında çözüme kavuşturuyor.
 
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, toplumun tüm kesimlerini kucaklıyor. Kapısı her gün herkese açık olan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na gelen vatandaşlar tüm talep ve sorunlarını rahatlıkla iletebiliyor. Parti binasında belirli zamanlarda vatandaşlarımızla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, her kesimden vatandaşın sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinleyerek çözüm üretiyor. Sezen, kimseye ayrım yapmadan herkesi kucaklıyor.
 
“Vatandaşlarımızın sorunlarını çözüyoruz”
 
“Vatandaşlarımızın derdi bizim derdimiz” diyen Başkan Sezen, “Vatandaşlarımızla her fırsatta ayrım yapmadan buluşuyor ve tek tek dinliyoruz. Kiminin şahsi, kiminin de kamusal ya da bürokratik konularda sorunları oluyor. Yapılabileceklerimize anında çözüm buluyoruz. Vatandaşımızın konusu kurumlarla ilgili ise hemen vatandaşımızın yanında ilgili kurum müdürünü arayarak neler yapılması gerekiyorsa vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Biz vatandaşlarımızın sorunlarının büyük çoğunluğunu çözüyoruz” şeklinde konuştu.
 
“Vatandaşlarımızı can kulağıyla dinliyoruz”
 
Halkı can kulağıyla dinlediklerini kaydeden Sezen, “Biz 94 ruhu ile yola çıkmış bir siyasi partinin neferleriyiz. Halkımızı bizim için her şeyin önündedir. Yani devlet millet içindir, millet de devlet içindir. Dün olduğu gibi bugün de vatandaşımıza kulak veren, onları gerçekten can kulağıyla dinleyen ve sonuç odaklı çalışan bir Partiyiz. Empati kurarak vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinliyor ve çözüm üretmeye çabalıyoruz. Bundan en ufak bir şüpheniz olmasın” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum