phishing

Serteser’den iki bayram mesajı birden

Serteser’den iki bayram mesajı birden

Serteser’den iki bayram mesajı birden
19 Nisan 2023 - 12:13


 
SERTESER, RAMAZAN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI
 
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
 
Serteser, mesajında şu ifadeleri kullandı:
 
“Bayramlar kardeşlik ve dayanışma ruhunun pekiştiği, birlik ve beraberliğimizi en üst düzeyde hissettiğimiz günlerdir. Bu yıl, Kahramanmaraş merkezli büyük deprem felaketi dolayısıyla bayramı buruk kutluyoruz. Yaşanan bu zor günleri devletiyle, milletiyle, iş dünyasıyla el ele vererek aşacağımıza gönülden inanıyorum. Bu vesile ile Ramazan Bayramınız’ı tebrik ediyor; bayramın size, ailenize, hemşehrilerimize, milletimize, İslam Alemi’ne ve dünyaya sağlık, huzur, bereket ve mutluluk getirmesini diliyorum.”
 
SERTESER, ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI YAYINLADI
 
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Serteser mesajında şu ifadeleri kullandı:
“23 Nisan 1920, egemenliğin kayıtsız şartsız Türk Milleti’ne geçtiği tarihtir. Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, Milli Mücadelemiz’i yönetmiştir. Gazi Meclisimiz, o günden bugüne milli iradenin tecelli ettiği demokrasimizin direği olmuştur.
23 Nisan, aynı zamanda Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği anlamlı bir gündür. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bu güzel bayramını kutluyor; çocuklarımıza sağlıklı, mutlu, huzurlu ömürler diliyorum.
Bu vesile ile; 100’üncü yılını kutladığımız Cumhuriyetimiz’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Milli Mücadelemiz’in tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum