phishing

Serkan Başkanın 56 Projesine Her Türlü Destek Verilecek

Serkan Başkanın 56 Projesine Her Türlü Destek Verilecek

Serkan Başkanın 56 Projesine Her Türlü Destek Verilecek
17 Mart 2019 - 18:28


 
Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’dan Emirdağ AK Parti Başkan Adayı Koyuncu’ya açık Destek.
Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Emirdağ’a olan ziyaretinde açık destek sözü verdi. “Partimiz adayı Serkan Koyuncu’nun 56 projesine de elimizden gelen desteği vereceğim” dedi.
Öncelikle 4 projenin öncelikle ve acil olarak ele alınacağını kaydeden Bakan Yardımcısı Özkaldı, “Yedikapı barajı mesire alanı ve tabiat parkı, Pınarbaşı mesire alanı ve tabiat parkı, Yeni hayvan pazarı, mezabahasıyla birlikte, Açık hayvan barınağına bakanlık olarak hemen destek olacağız. Bunları söylerken, sadece 4 projeye değil. Serkan Koyuncu Başkanımızın toplam 56 projesinin destekçisiyiz” dedi.
AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’nın desteğinin ilçe için hayati önem taşıdığını belirterek “Sayın Özkaldı Bakanımızın destekleri bizleri çok mutlu etti. Kendisinin de belirttiği gibi öncelikle 4 projemizi hemen hayata geçirmek için çalışacağız. Bakan Yardımcımız Özkaldı, Sayın Eroğlu, Sayın Özkaya ve Sayın Yurdunuseven vekillerimizin destekleriyle Emirdağ’ın her derdine derman, her sorununa çare olacağız” diye konuştu. AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Koyuncu “Emirdağ'da, her alanda değişim yapmak için geliyoruz. Halkımızın huzurunu bozan sokak hayvanlarının, yaşam şartlarını iyileştirip onları şehrin dışına taşıyoruz. Emirdağ'ımızın daha yaşanılabilir bir şehir olması için hemşerilerimize sosyal alanlar ve aktive merkezleri sunuyoruz” dedi.
YEDİKAPI BARAJI MESİRE ALANI ve TABİAT PARKINDE NELER VAR
Yedikapı Barajı etrafında bulunan alana Tabiat Parkı kurulacak. Bu alanda tanıtım birimi, tabiat eğitim merkezi, kır evleri, kamp alanı, karavan-çadırlı kamp alanı, çim kayağı, zipline, Günü birlik kullanım alanları olan kır lokantası, kır kahvesi, mescit, kameriye, tuvalet, piknik üniteleri, kır çadırı, şelale, iskele ve açık hava etkinlikleri yer alacak.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum