phishing

Sen Neyin Adayısın Bay Bağımsız ?

Sen Neyin Adayısın Bay Bağımsız ?

Sen Neyin Adayısın Bay Bağımsız ?
17 Mart 2019 - 21:00


 
İyi parti Bolvadin belediye Başkan Adayı Süleyman Toker sosyal medya hesabından Bolvadin bağımsız belediye başkan adayı Fatih Kayacan’a verdi veriştirdi.
İyi parti Bolvadin belediye Başkan Adayı Süleyman Toker Yaptığı paylaşımda Bağımsız belediye başkan adayı Kaycan’a yüklenerek “senin davan ne kardeşim?” diyerek çıkıştı.
SENİN DAVAN NE KARDEŞİM
Toker Bağımsız Belediye Başkan Adayı Fatih Kayacan’ın Eğer muhalefet adayı ise, “mazotun litresinden , ateş pahası meyve sebzeden, yoksulluktan, yokluktan, tanzim kuyruklarından, kredi kartı borcundan dolayı intihar edenlerden, tarımdan, hayvancılıktan, eğitimden, sağlıktan, kömür ve makarnaya mahkum edilmiş milyonlardan bahsetmesini istedi. Toker,Kayacan’a ” Senin davan ne kardeşim ? “ diyerek çıkıştı.
KENDİ KİŞİSEL KAVGANA BOLVADİNLİMİ NEDEN ALET EDİYORSUN?
İyi parti Bolvadin belediye Başkan Adayı Süleyman Toker Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kayacan’a sorular sorarak “Seni aday yaptırmayan birkaç kişi ile olan kavgana neden Bolvadinlimi alet ediyorsun” dedi. Toker sözlerini şöyle sürdürdü;” Sahi tek meselen düne kadar tüm politikalarına katıldığın partinden aday gösterilmemen mi ?  Aday olsaydın “güruh” dediklerinle geçen seçim de olduğu gibi kol kola lay lay lom yapmayacakmıydın ? Hangi sosyal siyasal etik ideolojik değeri temsil ediyorsun ? Aranızdaki mesele her neyse Seni aday yaptırmayan bir kaç kişi ile Kişisel kavgana Bolvadin’i Bolvadinlimi neden alet ediyorsun ?” dedi.
SENİ BÖYLESİNE MOTİVE EDEN NEDİR ?
Toker Bağımsız aday Kayacan’a Bülent Arınç’ın bir sözünü de hatırlarak;”oturduğu koltuğu kirletenler kalkmak istemezler” sözümüdür seni böylesine motive eden ? Böyle davranarak ne yapmak nereye varmak istemektesin ? “ diye sorular yöneltti.
KAYACAN NE DİYECEK
İyi parti Bolvadin belediye Başkan Adayı Süleyman Toker’in iddialarına ve sorularına Bağızmsız aday Fatih Kayacan’ın ne cavep verecği ise merakla bekleniyor.
 

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • Kübra Yılmaz
    5 yıl önce
    Bağımsızsa bağımsız adam gibi adam Fatih Kayacan kaldığı yerden devam inşallah
  • Levent Yüksel
    5 yıl önce
    Sana bolvadinde kutu Kafa diyorlarmış doğru mu o kafanı bı kutudan çıkart ve farklı düşün bagimsizsa bağımsız kıymetini bilen çok adayim Fatih Kayacan
  • Baki kullap
    5 yıl önce
    Kayacan benim adayım. Ben bolvadinliyim