phishing

Şehidimizin Ailesine Devre Arkadaşlarından Ahde Vefa

Şehidimizin Ailesine Devre Arkadaşlarından Ahde Vefa

Şehidimizin Ailesine Devre Arkadaşlarından Ahde Vefa
12 Ocak 2019 - 04:15

 

 

07-09-2011 tarihinde Sivas İmrallı  da Şehit olan Şehit J.Asb.Kd.Çvş. İsmail Çınar’ın 2006 yılına aynı mevzun olduğu devreleri tarafından Afyonkarahisar merkez de ikamet eden ailesini ziyaret etti.

2011 yılında Sivas İmrallı da  trafik kazasına müdahale eden trafik ekiplerinin güvenlik önlemini alırken başka bir aracın çarpması sonucu yaralanan ve sonra şehit olan Şehit J.Asb.Kd.Çvş. İsmail Çınar’ın devre arkadaşları Şehidimizin Anne ve Babası Fatma Mustafa Çınar’ı evinde ziyaret etti.

Ailemize ziyarete gelen Şehidimizin devre arkadaşı J.Asb.Üçvş. Fatih Durukan “Biz 2006 yılında mevzun olan Astsubaylar olarak mevzun olduğumuz günden bu güne 16 Şehit verdik tüm şehit olan devrelerimizin aileleri ile iletişim içerisindeyiz, onları devamlı imkânlar ölçüsünde ziyaret ederek veya arayarak unutulmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Bu günde devremiz İsmail Çınar ve tüm şehitlerimizi anmak dua ile yâd etmek için Mustafa ve Fatma annemizi ziyaret ederek ellerini öptük hal hatır sorduk. Bizlerde onların birer İsmail evladıyız. Tüm şehitlerimize rahmet dilerim. Dedi.

Şehidimizin babası Mustafa Çınar ise “Allah razı olsun Şehit oğlumun arkadaşları bu gün bizleri ziyaret etti. Onlar bizim evladımız sağ olsunlar devamlı arar sorarlar bizleri yalnız bırakmazlar Allah tüm şehitlerimize oğluma rahmet eylesin. Görevde olan tüm asker, polis güvenlik güçlerinin ayağına Allah taş değirmesin. Güç Kuvvet versin “dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum