phishing

Sarıkamış Şehitleri için yürüdüler

Sarıkamış Şehitleri için yürüdüler

Sarıkamış Şehitleri için yürüdüler
04 Aralık 2018 - 07:55 - Güncelleme: 04 Aralık 2018 - 14:36

 

 

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kars'ın Sarıkamış ilçesinde donarak can veren şehitleri anmak için 'Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü' etkinliği düzenlendi.

1.Dünya Savaşı'nda Enver Paşa komutasındaki Osmanlı ordusunun, Rus işgali altındaki toprakları kurtarmak amacıyla başlattığı ve 90 bin askerin şehit düştüğü Sarıkamış Harekatının 103. yılı anma etkinliklerine Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Jandarma Alay Komutanı Hamza Çömez, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Nurullah Pervaneli, Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, Akparti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Akaparti Merkez ilçe Başkanı Bülent Eser, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Koçak, protokol üyeler, STK temsilcileri, Gençlik merkezi gönüllüleri, muhtarlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ellerinde Türk bayrağıyla çok sayıda vatandaşın katılımı ile İmaret Cami önünden başlayan yürüyüş Anıtpark önünde sona erdi. Yürüyüş sonrasında saygı duruşunun ardından hep birlikte İstiklal marşımızın okunmasıyla devam eden proğram Kuran-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun yaptığı dua ile tamamlandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum