Sandıklı, üst sıralara oynayacak
Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı Sandıklıspor’da kulüp başkanı Mehmet Öztopbaş Sucu yaptığı açıklamada, "Geçen sene bir hedef koyduk ama Allah nasip etmedi. Bu sene hedefimiz de, yani ben illaki şampiyon olacağız demiyorum, ama hedefimiz belli, üst sıralara oynayacağız" dedi.
SERCAN SAYIN- Yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulunan Başkan Öztopbaş, Sandıklıspor’un son durumu ve yeni sezonda izlenecek yol haritasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öztopbaş, hedeflerinin yukarılara oynamak olduğunu belirtti.
BAZI ŞEYLER NASİP OLMUYOR
Geçen sezon şampiyonluk için ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koymalarına rağmen grupta oynanan diğer maçlarda şansız sonuçların ortaya çıktığını paylaşan Öztopbaş, "Kulüp olarak İl Biz kısa sürede yapılanmamızı tamamladık. İkinci sene ise 'tesis' dedik. Sahamız da var ve sporcu arkadaşlarımızın barınabileceği, iaşelerinin giderilebileceği bir tesis planlaması yaptık. Biz geçen sene futbolda bir hedef koyduk ama Allah nasip etmedi. Bazı şeyler nasiple oluyor” dedi.
HEDEFİMİZ BELLİ
Başkan Mehmet Öztopbaş, bu sezon kurulan kadroyu değerlendirerek, "Bu sene takımımızın büyük bölümünü muhafaza ettik. Kadromuza eski oyuncularımızın yanı sıra, hocamızın direktifleri doğrultusunda geçtiğimiz sezon başarı yaşamış oyuncuları kazandırdık tabii bunların haricinde de takviyelerimiz oldu ve çalışmalarımıza geçtiğimiz hafta başladık. Bu sene hedefimiz de, yani ben illaki şampiyon olacağız demiyorum, ama hedefimiz belli, üst sıralara oynayacağız" diye konuştu.



YORUMLAR