phishing

Sandıklı Myo’da Turizm Ve İletişim Semineri Düzenlendi

Sandıklı Myo’da Turizm Ve İletişim Semineri Düzenlendi

Sandıklı Myo’da Turizm Ve İletişim Semineri Düzenlendi
27 Mayıs 2019 - 16:55

 
 
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından Sandıklı Belediyesi personeline ve turizm çalışanlarına yönelik “turizmde ön büro hizmetleri, konuk iletişimi, Sandıklı alan tanıtımı, turizm coğrafyası, etkili iletişim yöntemleri ve sözsüz iletişimin önemi, iş motivasyonu” konularında seminer düzenlendi.
 
Programın açış konuşmasını yapan Sandıklı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Koray Gürpınar, Sandıklı’nın gelişmesi adına meslek yüksekokulu olarak her türlü eğitim desteğini vereceklerini, yapılan eğitimin katılımcılar açısından faydalı olacağını dile getirerek, bu şekilde taleplerin olmasından mutlu olduğunu dile getirdi. Eğitimlerin daha da artırılması gerektiğini vurgulayan Gürpınar, katılımcılara çalışma hayatlarında başarılar diledi.
 
Sandıklı Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Öğretim Görevlisi Havva Uzun, sunumunda Sandıklı’nın tanıtımı, turizmi konusundan katılımcılar bilgiler verdi. Sandıklı Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Öğretim Görevlisi Tuba Vural ise konuşmasında; ön büro hizmetlerine yönelik hizmet değerleri kapsamında “karşılama ve uğurlama, profesyonel sunum, söz verilen hizmetin yerine getirilmesi” konularında bilgiler verdi.
 
Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Görevlisi Ayşegül Arıcan, iş motivasyonunu etkileyen içsel ve dışsal motivasyonlardan bahsederek, kişisel özelliklerin motivasyon üzerinde etkili olduğuna dikkat çekti. Öğretim Görevlisi Emrah Bozkurt ise iletişimin insanoğlunun varoluşundan itibaren süreç içinde nasıl değiştiğini anlattı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum