phishing

Sandıklı MHP Adayı Gürel : Personelimiz bizim takım arkadaşımız olacak.

Sandıklı MHP Adayı Gürel : Personelimiz bizim takım arkadaşımız olacak.

Sandıklı MHP Adayı Gürel : Personelimiz bizim takım arkadaşımız olacak.
04 Mart 2019 - 03:44 - Güncelleme: 05 Mart 2019 - 01:16


 
Seçim çalışmalarına her gecen gün temposunu arttırarak devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL , Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında bulunan GÜRSES Termal Otel ve Hüdai Kaplıcalarındaki iş yerlerini ziyaret etti.
GÜREL, Ayrıca, Sandıklı Belediyesi Hüdai Kaplıca bünyesindeki belediye personelinin çalıştığı bütün birimlere teker teker uğrayarak çalışanların sorunlarını dinlendi. Mustafa GÜREL’i Sıcak ilgiyle karşılayan kaplıca personeli sorunları ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL ‘ e bilgi verdiler. Personel; kendileri için mutfakta yemek çıktığını ama yemekleri hiçbir personelin yemediğini, mutfakta hijyenik olmayan bir ortamda yemek yapıldığını ve bu konu ile ilgili defalarca bütün personelin yemekhanedeki sorunlarla ilgili imza topladıklarını hatta hijyenik olmayan şartların görüntü kayıtlarını bile ilgililere iletilmiş olmasına rağmen her hangi bir çözüm üretilmediğini söylediler. Ayrıca personelin yemediği , artan bu yemeklerin , Sandıklı’daki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldığı belirttiler. GÜREL’den Belediye Başkanlığı döneminde bu duruma çözüm getirmesini istediler.
GÜREL , Kendi yemediğimiz hiçbir yemeği kaplıca personeline ve ihtiyaç sahiplerine asla yedirmeyiz. Ben dahil olmak üzere birim müdürleri ve personel ayni yemeği yiyecek. Ayrıca hiçbir personelimizin endişesi olmasın, Ben emeğin ne demek olduğunu bilirim. Personelimizle bir takım ruhuyla çalışacağız. Sendikasız hiçbir çalışan olmayacak, Benim belediye başkanlığımla birlikte işten çıkarılma da sona erecek. Hiç bir arkadaşımızın bu konuda endişesi olmasın dedi.
GÜREL seçim çalışmalarında yaptıkları ev toplantılarında, hiçbir belediye çalışanları ile kamu çalışanlarının hatta belediye çalışanlarının yakınlarının resimlerini kullanmamaya özen gösterdiklerini, belirterek , “Kinden, kibirden ,riyadan ve yalandan Allah’a sığınırım” diyerek sözlerini tamamladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum