phishing

Sandıklı devlet hastanesinin yerini sandıklıllar belirleyecek

Sandıklı devlet hastanesinin yerini sandıklıllar belirleyecek

Sandıklı devlet hastanesinin yerini sandıklıllar belirleyecek
15 Ocak 2018 - 18:04

 

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl sosyal medya hesabından sandıklı halkına çağrıda bulunarak devlet hastanesinin yerini birlikte belirlemek istediklerini açıkladı.

Başkan Mustafa Çöl eski hastanenin yetersiz kaldığını ve bunun yerine yeni hastanenin yapılması için Bakan Eroğlu'na konuyu arz ettiklerini ve bakan Eroğlunun Hastane yerini Sandıklılılar belirlemesini istediğini iddia etti.

Başkan Çöl'ün konuya ilişkin açıklaması şöyle;"Sandıklımız adına önemli bir çalışmayı sizlerin görüş ve önerileri ile belirliyoruz. Cuma günü ilçe başkanımız ile Sayın Bakanımıza arz ettiğimiz Sandıklı Devlet Hastanemizin fiziki şartlarının her branştan doktor sayılarının ve cihazların nüfusumuz arttığı için yetersiz kaldığını ve Sandıklımıza artık hitap etmediğini TOKİ bölgesinde 20 bin metrekare üzerine Bölge Hastanesi yapılmasını ve içeriğinin Sandıklımıza ve çevresine yol güzergahına hitap edebilecek büyüklükte olmasını ilettik. Şimdiki Hastane yerinide Belediye Hizmet Binası yapılmasını teklif ettik. Sayın Bakanımızda Sandıklımıza selamlarını iletti ve konuyu Sandıklı Halkının karar vermesini istedi. Sandıklı'mızın nüfus olarak büyüdüğünü ve Bölge Hastanesi konusunda sizlerin görüşleri dogrultusunda hemen Sağlık Bakanı ile görüşeceğini iletti.Bu çalışmalar devam ederken Sandıklımızın ihtiyacı olan doktor ve cihazların taleplerini istedi ve gerekli görüşmeleri yapacağını söyledi. Burada ki görüş ve önerilerinizi Sayın Bakanımıza arz edip karara bağlayacağız."

YORUMLAR

  • 0 Yorum