phishing

Sandıklı'da emekli maaş ödemeleri vefa grubu tarafından evlerinde yapıldı.

Sandıklı'da emekli maaş ödemeleri vefa grubu tarafından evlerinde yapıldı.

Sandıklı'da emekli maaş ödemeleri vefa grubu tarafından evlerinde yapıldı.
03 Nisan 2020 - 19:49 - Güncelleme: 03 Nisan 2020 - 19:56

 
Sandıklı Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu Emekli Vatandaşlarımızın PTT Maaş Ödemelerini Evlerinde Gerçekleştirdi.
Sandıklı Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Programı (EİKDP) kapsamında dağıtılacak olan 1000TL’lik yardım ve 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan ayrıca engelli vatandaşlarımızın, Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Programı ödemeleri ve PTT maaş ödemelerini ikametlerinde teslim etmeye başladı.

SANDIKLI VEFA DESTEK GRUBU İHTİTAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA 
Sandıklı Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu Değerli Büyüklerimizin ve İhtiyaç Sahiplerinin Yanında
Koronavirüs (COVİD-19) salgınına karşı yüksek risk grubunda olan 65 yaş üstü yaşlılara getirilen sokağa çıkma yasağının/kısıtlamasının ardından kaymakamlığımız tarafından kurulan Sandıklı Vefa Sosyal Destek Grubu; Sandıklı Kaymakamlığı, Sandıklı Belediyesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personellerinden oluşuyor.
65 yaş üzeri vatandaşların, engellilerin ve kronik rahatsızlığı bulunan, tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını olmayan vatandaşlar için çalışmalar başlatan Vefa Sandıklı Sosyal Destek Grubu; 112 ve 155 ya da 0 272 512 50 04, 0 272 512 69 46, 0 272 517 20 52, 0 272 512 94 58, 0 272 512 50 23 nolu telefonları arayan vatandaşlarımızın, temel ihtiyaç maddeleri isteyenlerin alışverişleri yapılıyor, ilaçları alınıyor. İhtiyaç sahiplerinin evlerine giderek ihtiyaçlarını belirleyip, kendilerine yardımda bulunuyor.
Kaymakamımız Eflatun Can Tortop; ’’İçinde bulunduğumuz bu süreçte devletimizin duyurduğu kurallara özenle uyar, zorunlu haller dışında evlerimizden çıkmaz, sosyal mesafeyi korumaya dikkat edersek, el ve gönül birliği içerisinde sabırla bu sıkıntılı süreci de en az zararla atlatacağımıza gönülden inanıyorum. Bütün vatandaşlarımızdan bu konuda destek, anlayış ve kurallara uymalarını istirham ediyorum’’ dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum