phishing

Sandıklı'da Çanakkale zaferinin 104. Yıldönümü törenle anıldı

Sandıklı'da Çanakkale zaferinin 104. Yıldönümü törenle anıldı

Sandıklı'da Çanakkale zaferinin 104. Yıldönümü törenle anıldı
19 Mart 2019 - 20:56 - Güncelleme: 20 Mart 2019 - 01:03


 
“18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” münasebetiyle Sandıklı ilçemizde düzenlenen programlar kapsamında ilk tören İlçe Kaymakamlık binası önünde bulunan Atatürk anıtına çelenklerin sunulması ile başladı.
Programa; İlçe Kaymakamımız Eflatun Can Tortop, Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Hasan Narin, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Sandıklı temsilcisi Yusuf Akin, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
İstiklal Marşı ve akabinde yapılan saygı duruşu ile sona eren program İlçe Şehir Mezarlığındaki şehitlikte devam etti. Şehit yakınları ve gazilerimizin katılımı ile aziz şehitlerimizin ruhuna okunan dualar eşliğinde süren programlar, Sandıklı Belediye Düğün Salonunda Cumhuriyet Ortaokulunun düzenlediği “Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümü ve Şehitler Günü Anma Programı” ile sürdü.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile başlayan program, öğrencilerimiz tarafından sergilenen tiyatro gösterileri, Çanakkale türküleri ile sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum