phishing

Sandıklı Belediyesi yaptığı projelerle hibeleri almaya devam ediyor.

Sandıklı Belediyesi yaptığı projelerle hibeleri almaya devam ediyor.

Sandıklı Belediyesi yaptığı projelerle hibeleri almaya devam ediyor.
11 Mayıs 2019 - 15:02

 
2017 yılı içerisinde plan ve programı yapılan Hüdai Kaplıcaları alt yapı düzenlemesi kapsamında; yaklaşık maliyeti KDV dahil 15,826.116 TL olan işe, Kültür ve Turizm Bakanlığımızca 2,5 Milyon TL’lık 1. Etap çalışmalarında kullanılmak üzere hibe aktarıldı.
 
Zaman içerisinde zayıflayarak yıkılmaya yüz tutmuş 700 tonluk su depoları, Hüdai Kaplıcamızı ve Otellerin ihtiyacı karşılayamaz noktasına gelmişti. Şimdi her birisi 1500 tonluk sıcak ve soğuk su olmak üzere çağın gereksinimlerine uyan modern kuyular yapılarak Ramazan ayı içerisinde vatandaşlarımızın kullanımına sunulacak.
 
Bunun yanı sıra proje kapsamında Hüdai Kaplıcaları içerisinde yer altı tüneli yapımı bulunmakta olup, tünel içerisinde yağmur suyu hattı, kanalizasyon hattı sıcak ve soğuk su hatları, yol kaldırım işleri yapımı, sokak ve cadde aydınlatma işleri bulunacak.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Kaplıcalarımızda Turizm Bakanlığımızdan 2.5 Milyon hibe ile yaptığımız Belediye tesislerimiz ve otellerimizin sıcak ve soğuk su ihtiyacını karşılayacak modern depolarımızı hizmete alıyoruz. Daha güzel bir SANDIKLI için durmadan çalışmaya devam. 50 yıl kullanılacak bir hizmet daha.” İfadelerine yer verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum