phishing

‘Sahte fatura değil siyasi hesaplaşma!’

Eski CHP İl Başkanı Görgöz, turktime.com sitesinde ‘İşte CHP’de sahte fatura bombası’ başlıklı habere tepki gösterdi: Tüm hesaplar, gelir gider defterleri genel merkezce kontrol edilip incelendikten sonra, her hangi bir soruna rastlanmadığı için teşekkür edilerek tarafımıza teslim edilmiştir

‘Sahte fatura değil siyasi hesaplaşma!’

Eski CHP İl Başkanı Görgöz, turktime.com sitesinde ‘İşte CHP’de sahte fatura bombası’ başlıklı habere tepki gösterdi: Tüm hesaplar, gelir gider defterleri genel merkezce kontrol edilip incelendikten sonra, her hangi bir soruna rastlanmadığı için teşekkür edilerek tarafımıza teslim edilmiştir

‘Sahte fatura değil siyasi hesaplaşma!’
19 Nisan 2016 - 13:32

Eski Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı yalçın Görgöz, ilk olarak turktime.com’da yayınlanan ve Yurt Gazetesi, Odatv tarafından da alıntılanan “Sahte fatura” haberlerine tepki gösterdi.

“12 Nisan 2016 Salı 16:26 49 0 CHP Merkez Yönetim Kurulu 28/01/2015 tarihinde, mevcut il başkanı Yalçın Görgöz’ün Milletvekili adaylığı nedeni ile Afyonkarahisar İl Teşkilatına 7 kişilik kayyum yönetimi atadı. Kayyum ve atanan il başkanı Nimet Kaynar, merkezden gelen paraları ve giderleri inceleme altına aldı. Yeni yönetimin 13/02/2015 tarihinde sonuçlandırdığı incelemesi sonucunda yaklaşık 200 bin liralık sahte fatura tespit edilerek tutanak altına alındı. Bu gelişme idari ve mali işlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Haluk Koç’a iletildiği gibi tutanak ve şüpheli faturalar da genel merkeze getirildi” denildi.

 

“CHP GENEL MERKEZİ HİÇBİR İŞLEM YAPMADI”

Türktime.com'dan Talat Atilla'nın haberinde “Ne Koç, ne Kılıçdaroğlu harekete geçmedi” denilerek, şu ifadeler kullanıldı: “Merkez İlçe Başkanı ve halen CHP Afyonkarahisar İl Başkanı olan Dr. Kemal Demirkırkan, sürecin geciktiğini düşünerek belgeleri bu sefer de heyet ile ziyaret ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teslim etti. Aradan 1 yıl 2 ay geçmesine, 7 kişilik kayyum heyetinin, eski yönetimle ilgili ortaya çıkardığı sahte fatura ve usulsüz belgelerle ilgili CHP genel merkezi hiçbir işlem yapmadı.”

 

BELGELER SİYASİ SAİKLERLE HAZIRLANDI

Söz konusu haberlere, “CHP militanı” ve “Eski İl Başkanı” imzasıyla bir açıklama yapan Yalçın Görgöz, “12/4/2016 tarihinde www.turktime.com sitesinde ‘İşte CHP’de sahte fatura bombası’ başlıklı, içinde şahsımın da adının geçtiği bir haber yapılmıştır. Daha sonra bu haber başta Yurt Gazetesi olmak üzere değişik mecralarda yayınlanmıştır. Söz konusu haberde, kayyum heyetinin tespit ettiği iddia edilen sözde sahte faturalar ve harcama kalemlerinin, objektiflikten uzak, siyasi saiklerle hazırlanan belgelerden meydana geldiği ortadadır.

Genel merkezimiz her yıl bütün illerin gelir gider defterlerini kontrol için incelemeye alır. Sorun varsa gereğini yapar, yoksa teşekkür eder ve aldığı belgeleri teslim eder.

 

 CHP'DE ONURUMLA, ŞEREFİMLE İL BAŞKANLIĞI YAPTIM

Ben il başkanlığı görevinden 25.12.2014 tarihinde milletvekili adaylığı için istifa ettim. İstifa etmeden 1 ay önce (Kasım 2014) tüm hesaplar, gelir gider defterleri genel merkezce kontrol edilip incelendikten sonra, her hangi bir soruna rastlanmadığı için teşekkür edilerek tarafımıza teslim edilmiştir. Daha önceki yıl da yine kontrolleri yapılmış, yine teşekkür yazısıyla il başkanlığına gönderilmiştir.

Ben laik Türkiye Cumhuriyetinin çocuğuyum. CHP'de onurumla, şerefimle il başkanlığı yaptım, milletvekili adaylığı yaptım. Partimi kamuoyunda tartışmaya açanlar, bu sübjektif belgeleri hazırlayanlardır.

 

TEKRAR GÜNDEME ALINMASI ANLAMSIZ, GEREKSİZ VE SAÇMALIKTIR

Ayrıca parti etiğiyle bağdaşmayan bu çirkin çalışmanın 7 Haziran genel seçimler öncesi ve özellikle de ön seçim öncesi yapılması, ne için yapıldığını açık ve net ortaya koymaktadır.

Bugün ise üzerinden 16 ay geçmiştir. Bu süre içerisinde 3 il başkanı değişti. En son yapılan olağan il kongresinde 27 Mayıs 2012-2016 arasında görev alan yönetimler ibra (aklandı) edildi. Tekrar gündeme alınması anlamsız, gereksiz ve saçmalıktır doğrusu.. Yapanların da niyetini ortaya koymaktadır.

 

ŞİDDETLE KINIYORUM VE UYARIYORUM

Bu tür belgeleri türeterek şahsımı özne yapıyormuş gibi görünenlerin asıl hedefi CHP’dir.

Bunu yapanlar partili olsalar, varsa bir sorun, adli yollarla takip yolunu seçerler, ortalığı bulandırmak için durup durup temcit pilavı gibi ahlaksızca girişimlerde bulunmazlardı.

Şiddetle kınıyorum ve uyarıyorum: Laik, demokratik, sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyet’in son kalesi CHP'dir. Objektiflikten uzak bir takım asılsız belgelerle yıpratmaya çalışanlar asla hedeflerine ulaşamayacaklardır. Ben CHP'liyim. Solcuyum. Devrimciyim, demokratım. Ve ölene dek CHP'li kalacağım. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım.”●Kurtuluş

YORUMLAR

  • 0 Yorum