phishing

Şahin : MHP Erdoğan’ı altından kalkamayacağı girişmin içine itiyor

Şahin : MHP Erdoğan’ı altından kalkamayacağı girişmin içine itiyor

Şahin : MHP Erdoğan’ı altından kalkamayacağı girişmin içine itiyor
23 Şubat 2018 - 11:09

Vatan Partisi İl Başkanı Halil Şahin Hükümeti ve MHP’yi sert bir dille uyardı.Şahin MHP’nin ABD ile sıkı bağları olduğunu ve  AKP’yi daha doğrusu R. T. Erdoğan’ı altından kalkamayacağı bir girişimin içine ittiğini iddia etti.

Vatan Partisi İl Başkanı Halil Şahin Cumhurbaşkanlığı sistemiyle salt türkiyenin değil iktidar partis AKP hükümetlerinin de tuzağa itildiğini iddia etti.

Şahin Uyarıyoruz diye başlayan basın açıklamasında “Yaşadığımız şu günler, ulus ve devlet olarak her konu ve alanda 2. Kurtuluş Savaşı’ndan utkuyla çıkmak, üretim ekonomisini gerçekleştirerek Kemalist Devrimleri tamamlamak durumundayız. “dedi.

Şahin ;”Cumhurbaşkanlığı Sistemi adıyla halkımıza dayatılan tek adam rejimi ve hevesi söz konusu yaşamsal görevlerin yerine getirilmesine yaramamakta ve dinamitlemektedir. Sonuçları da Türk ulusuna ağır olmaktadır.”dedi.

“Bu politikalarla salt Türkiye değil, iktidardaki AKP Hükümetleri de tuzağa itilmektedir.”diyen Şahin sçzlerini şöyle sürdürdü;”ABD, Turgut Özal’dan itibaren başkanlık sistemini dayatıyor ve kukla gibi kullandığı o tek adama istediği yön ve şekli vermeye devam ediyor. Ortadoğu bataklığında çamura saplıyor. Üretimi ve ihracatı daraltarak insanımızı borç batağına atıyor. Şimdi de aynı bataklıkta bocalayan hükümet, Cumhuriyetimizin gönenci olan Şeker Fabrikalarımıza göz dikenlerin ekmeğine yağ sürüyor. Oysa ulusumuzun yaşadığı sıkıntı ve karmaşadan çıkış ABD emperyalizminin dayattığı sistemlerle olmaz.

ABD ile sıkı bağları olan MHP yönetimi, AKP’yi daha doğrusu R. T. Erdoğan’ı altından kalkamayacağı bir girişimin içine itmektedir. Abdullah Gül’ün yakın arkadaşı Babacan’ın da Davos’ta, dünyanın büyük finans kuruluşlarının temsilcilerine “Tayyip Erdoğan’ı devirmek için Başkanlık Sistemini bekleyin” dediğini Türk medyası duyurdu.

Biz de bir kez daha uyarıyoruz: Sıkıştıkça yüzeysel “yerli üretim, milli üretim” kahramanlığı yapanlar, ulusu parçalayan, yerli üretimi ortadan kaldıran, halkın fakirleşmesine yol açan hatalı politikalarından derhal vazgeçmelidir. Halkımız da aymazlıktan kurtularak, kendisini ve geleceği heder eden böylesi politikalara oylarıyla destek vermemelidir.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum