phishing

Sağlık Müdüründen ASM'lere Ziyaret

Sağlık Müdüründen ASM'lere Ziyaret

Sağlık Müdüründen ASM'lere Ziyaret
04 Şubat 2020 - 11:44

 
Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, saha ziyaretlerine devam ediyor.
Ziyaretler kapsamında son olarak merkezdeki 4 ve 8 No'lu Aile Sağlığı Merkezini (ASM) ziyaret eden Sağlık Müdürü Korkmaz, ASM'lerin çalışmaları hakkında bilgi aldı, değerlendirmelerde bulundu. ASM personeli ile birlikte yapılan değerlendirmede ASM'nin gereksinimleri, çalışanların sorunları, istek ve önerileri istişare edildi. Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, sağlık hizmetinin aksamaması için mesai harcayan sağlık personeline de teşekkür etti.
 
TGAP Toplantıları Devam Ediyor
 
Sağlık Bakanlığının, kaynakların etkin ve verimli kullanılması amacıyla faaliyete geçirdiği Tasarruf ve Gelir Artırıcı Programlar (TGAP) Bilgilendirme Toplantıları devam ediyor.
 
Aralık ayında İzmir'de Bölge Toplantısı, Ocak ayı başında da İl Toplantısı yapılan TGAP'ın son toplantısı merkez ve ilçe devlet hastanelerinin başhekimleri ile gerçekleştirildi. 
 
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Eğitim Salonunda gerçekleştirilen, Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan'ın başkanlığını yaptığı ve Başkan Yardımcısı Opr. Dr. Sedat Yunusoğlu, Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Duran ile diğer devlet hastanelerinin başhekimlerinin katıldığı toplantıda, kurumların tasarruf tedbirlerini içselleştirip kendi bünyelerinde rutin değerlendirme ve geliştirme süreçleri oluşturmaları ve uygulamaları ile kurumsallaşmaları ele alındı. 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum