phishing

Sağlık Müdürü Korkmaz : Ataköy- Kanlıca bölgesine bir butik Hastane projemiz var.

Sağlık Müdürü Korkmaz : Ataköy- Kanlıca bölgesine bir butik Hastane projemiz var.

Sağlık Müdürü Korkmaz : Ataköy- Kanlıca bölgesine bir butik Hastane projemiz var.
03 Aralık 2018 - 09:41

 

 

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Sağlık Müdürlüğünce organize edilen değerlendirme toplantısında Afyonkarahisar Yerel Basınında görevli basın çalışanları ile bir araya geldi.

Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz sohbet toplantısının başında yaklaşmakta olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Sağlık ekibi tam kadro katıldı

Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Deniz Fırat, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. İbrahim Karadağ ve Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Asım Eren’in de katıldığı toplantıda, 2018 yılında yapılan faaliyetler konuşuldu.

Tüp Bebek Merkezi

Toplantıda Tüp bebek merkezi açılacağının müjdesini veren Sağlık İl Müdürü Korkmaz  ;”Afyon için öncelikle Mart ayında Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu ile bir görüşmemiz oldu. Sayın bakanımıza Afyonda bir tane tüp bebek merkezimiz var bu Afyona yetmiyor bunu artırmamız lazım dedik Afyon Devlet Hastanesinde tüp bebek merkezi açılacak bu projenin yapılabilmesi için destek verdiler. Şu anda alt yapı çalışmalarımız sürüyor. Nisan ayında izinlerimizi aldık.  2019 da inşallah açılacak Bakanlığımızın desteği Millet Vekillerimizin desteğiyle inşallah başaracağız dedi. Afyon devlet hastanesinde geleneksel bir tıp merkezi açtık.Bu Türkiye’de bu şimdilik başlangıç aşamasında çok güzel hizmetler veriyor inşallah güçlendireceğiz” dedi.

Hastanemizde açık kalp ameliyatları yapılıyor

Afyon Devlet Hastanesinde bir uyku tedavi merkezi açtıklarını belirten Korkmaz;” Üniversitemizin var, bizimde var fakat ihtiyaca cevap veremiyordu. İleri tarihlere sıra veriyorlardı, bu ihtiyacı gidermeye çalışıyoruz. Toplam yatak sayısını artırdık. Diş poliklinikleri açtık çocuklarımızın diş konusunu yenmek için 4-5 tane hastanemizde diş polikliniklerimizde giydirme yaptık. Bundan çocuklarımız çok büyük hizmetler görüyorlar. Kalp damar uzmanı sıkıntımız vardı bu sıkıntılarımızı yendik. Mart ayından itibaren sürekli olarak Afyon Devlet Hastanemizde açık kalp ameliyatları yapılıyor. Sayısı giderek artıyor haftada 5 ameliyata çıktılar. Afyon Devlet Hastanesinde ve Halk sağlığında bizim birer tane Sigara poliklinik sayısını beşe çıkardık. Bolvadin, dinar ve Şuhut’a  birer tane daha sigara polikliniği açtık” diye ifade etti.

Butik hastane yapılacak

2019 yılında hali hazırda yürütülen çalışmalara yeni projelerin de ekleneceğini belirten Uzm. Dr. Serhat Korkmaz “ Ataköy, Kanlıca bölgesine bir butik Hastane projemiz var. Bu yıl içerisinde bu Hastanemizin onaylarını almak için çalışacağız” dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum