phishing

Sadıkbey Mahallesi (Köyü)'nde Giriş çıkışlar kontrolde  

Sadıkbey Mahallesi (Köyü)'nde Giriş çıkışlar kontrolde  

Sadıkbey Mahallesi (Köyü)'nde Giriş çıkışlar kontrolde  
27 Mart 2020 - 19:11 - Güncelleme: 27 Mart 2020 - 19:19


 
Sadıkbey Mahallesi (Köyü)’nün karantina altına alındığına ilişkin haberler üzerine Köy Muhtarı Hüseyin Sağlam’a Kurtulusgazetesi.com.tr’den Halil İbrahim Kocaerkek ulaştı.
Sadıkbey Mahallesi (Köyü)’nün karantinaya alındığına dair Kurtuluş’ta çıkan haber ve fotoğraflarla ilgili olarak konuşan Sadıkbey Mahallesi (Köyü)’nün Muhtarı Hüseyin Sağlam, Kurtulusgazetesi.com.tr’den Halil İbrahim Kocaerkek’e açıklamalarda bulunarak pozitif çıkan hastalarının olduğunu ifade etti.
Sadıkbey Mahallesi (Köyü)’nün Muhtarı Hüseyin Sağlam,Köyden pozitif çıkan hastaların şu an hastanede karantinada olduklarını ifade ederek köye giriş ve çıkışların kontrol altında olduğunu ama köyde karantina uygulamasının olmadığını ifade etti.
Hastanede bulunan ve pozitif çıkan hastalarla da ilgilendiklerini ifade eden Sadıkbey Mahallesi (Köyü)’nün Muhtarı Hüseyin Sağlam,köy giriş ve çıkışının jandarma ve sağlık ekipleri tarafından kontrol altında olduğunu ve köyde karantina uygulanmasının olmadığını ileriki günlerde ne olacağını da bilemediklerini belirtti.
Sadıkbey Mahallesi (Köyü)’nün Muhtarı Hüseyin Sağlam, köyde yapılanlarla ilgili olarak şunları söyledi;"Köyden pozitif çıkan hastalarımız vardır. Bu hastalarımız şu an hastanedeler. Kendileriyle ilgileniyoruz. Köyümüzün giriş çıkışları Jandarma ve Sağlık ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Ancak, şu an için karantina yok. Ama ilerleyen zamanda ne olacağını bilemiyoruz" dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Adem Turguteli
    4 yıl önce
    Aynı kelimeleri dönüp dönüp yazmayı habercilik mi saniyorsunuz milleti salakmi zannettiniz