phishing

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Uğurlu'dan Ziyaret

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Uğurlu'dan Ziyaret

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Uğurlu'dan Ziyaret
01 Mart 2019 - 16:17 - Güncelleme: 02 Mart 2019 - 21:53


 
Cansuyu Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Mehmet Demir, İstişare heyeti ile birlikte Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu ve beraberindeki parti teşkilat üyelerini misafir etti.
31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi Saadet Partisi’nden Afyonkarahisar Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Hasan Hüseyin Uğurlu Cansuyu Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Mehmet Demir'e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarete Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, teşkilat üyeleri yanı sıra Dereçine Belediye Başkan Adayı Süleyman Coşkun Katıldı.
31 Mart Pazar günü yapılacak seçimler öncesi aday tanıtımı için resmi kurumlara çeşitli ziyaretlerde bulunan Saadet Partisi Afyonkarahisar Teşkilatı, Cansuyu Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Mehmet Demir'i Dernek binasında ziyaret etti.
Hayatını kaybeden Cansuyu Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği İstişare Heyeti Üyesi ve Basın Sorumlusu Barış Adem Düzenli'nin aniden ölümü şahsımı ve Milli görüş camiasını çok üzdüğünü belirten UĞURLU Cansuyu Derneğinin Başı sağ olsun dileklerinde bulundu.Okunan Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra Afyonkarahisar içim projelerinden bahseden Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin UĞURLU, DÜRÜST BAŞKAN DÜRÜST YÖNETİM ilkesi ile yola çıktıklarını kaydetti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cansuyu Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Mehmet DEMİR, DÜRÜST BAŞKAN DÜRÜST YÖNETİM İlkesi Milli Görüş Belediyelerindeki başarının sırrı olduğunu belirtti.
Mehmet DEMİR, dahaönce Saadet Partisinden Afyonkarahisar Milletvekili Adayı'da Olan Mali Müşavir Hasan Hüseyin UĞURLU'ya Afyonkarahisar Belediye Başkan Adaylığından dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulundu,
Nazik ziyaretlerinden dolayı İstişare Heyetim ve Şahsım Adına teşekkür ederim diyen DEMİR, çıktıkları bu yolda kendilerine başarılar dilerim ifadelerinde bulundu
Hasan Hüseyin UĞURLU ise Cansuyu Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Mehmet DEMİR ve İstişare Heyetine; yapmış oldukları takdire şayan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum