phishing

Polis Teşkilatından, Başkan Şahin’ e Ziyaret

Polis Teşkilatından, Başkan Şahin’ e Ziyaret

Polis Teşkilatından, Başkan Şahin’ e Ziyaret
09 Nisan 2019 - 21:43


 
İlçe Emniyet Müdür V. Mehmet Ali DALFİDAN, Emniyet Teşkilatının 174. Kuruluşunun Yıldönümü dolayısıyla Belediye Başkanımız Sayın Ahmet ŞAHİN’ i makamında ziyaret etti.
 
Her yıl 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası dolayısıyla  İlçe Emniyet Müdür V. Mehmet Ali DALFİDAN, Baş polis Metin GÜRBÜZ birlikte Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN’ i  makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
 
Başkan Şahin, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş Yıldönümünün hayırlı olmasını diledi.  “174 yıldır, gece gündüz demeden özveriyle çalışan demokratik hukuk kuralları çerçevesinde, insan haklarına saygılı, çalışkan ve özveriyle görev yapan Türk Polisi, bu başarıları, fedakarlıkları ve kahramanlıklarıyla milletimizin gönlünü ve sevgisini kazanmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Emniyet Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şahsınız nezdinde halen görevi başında bulunan polis teşkilatımızın her kademesindeki fedakar ve cefakar çalışanlarına ve emekli olan mensuplarına, aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluk dolu günler temenni ediyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum